Επιμελητήριο Σερρών-78η ΔΕΘ: «Σέρρες…. ένας Νομός για όλους»

  ΔΕΘΜε μια δυνατή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Ν. Σερρών, το Επιμελητήριο Σερρώνακόμα πιο δυναμικά φέτος, ύστερα από το επιτυχημένο «παρών» της προηγούμενης χρονιάς, παροτρύνοντας, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τις σερραϊκές επιχειρήσεις συμμετέχει στην 78η ΔΕΘ, στηρίζοντας και πιστεύοντας στο θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης ως του σημαντικότερου οικονομικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας. Σημειωτέον ότι το κεντρικό Σερραϊκό Περίπτερο  απέσπασε το 1ο Βραβείο καλύτερης Οργάνωσης και Επισκεψιμότητας της περσινής 77ης ΔΕΘ.

    Στην 78η ΔΕΘ (7-15/9/2013), με σύνθημα «Σέρρες…. ένας Νομός για όλους»  στο κεντρικό περίπτερο 12, και τη συμμετοχή πολλών σερραϊκών επιχειρήσεων, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και των Δήμων του Νομού προβάλλουμε τη σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων, τα μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα,  τις υπηρεσίες τους και τους όμορφους τουριστικούς προορισμούς του Ν. Σερρών. Με τον αυτόν τον τρόπο, με μεράκι και αισιοδοξία,στέλνουμε την εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, ως ηχηρό μήνυμα διεξόδου και κόντρας στην οικονομική κρίση.  

    Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων πολιτιστικών δρώμενων, χορευτικά συγκροτήματα από περισσότερους  από 40 Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Σερρών και 15 Σερραϊκούς Συλλόγους της Θεσσαλονίκης (1000 χορευτές!) και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του σερραϊκού περιπτέρου και σαςκαλούμε όλους να μας επισκεφτείτε, να δείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το σερραϊκό επιχειρείν και, βέβαια, να γευτείτε τα μοναδικά σερραϊκά τρόφιμα  και ποτά.

    Το περίπτερο 12 του Νομού Σερρών στην 78η ΔΕΘ θα εγκαινιάσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας , την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30