Το Επιμελητήριο Σερρών αγόρασε … διαμέρισμα ως… επένδυση!

Το Επιμελητήριο Σερρών αγόρασε … διαμέρισμα ως… επένδυση!

ΕΒΕΣ-διαμέρισμα-αγοράΜε ανακοίνωσή του το ΕΒΕΣ γνωστοποιεί ό,τι: για πρώτη φορά ύστερα από την εγκατάστασή του στο ιδιόκτητο κτήριο το 1963, προέβη σε επένδυση ακίνητης περιουσίας με την αγορά διαμερίσματος. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Πενήντα ένα  (51) χρόνια μετά  την εγκατάσταση του Επιμελητηρίου Σερρών στο ιδιόκτητο τετραώροφο επιμελητηριακό μέγαρο, κτήριο που εγκαινιάστηκε το επί Προεδρίας Γ. Χρηστίδη το 1963 και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη των Σερρών, η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, ύστερα από την απόφαση του ανώτατου οργάνου διοίκησής του, του Διοικητικού Συμβουλίου, προχωρά σε νέα επένδυση ακίνητης περιουσίας.Μεγκλας-διαμέρισμα-συμβόλαια-1710009

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αγοράς ενός διαμερίσματος 58 τ.μ., που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της Οδού Π. Κωστοπούλου 9, σε απόσταση μόλις 120 μ. από το επιμελητηριακό μέγαρο. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Μέγκλας, υπέγραψε τα Συμβόλαια απόκτησης του διαμερίσματος, σφραγίζοντας και με την επένδυση αυτή τη συνετή οικονομική διαχείριση που εφαρμόζεται από τη Διοίκηση τα τελευταία χρόνια.

(σ.σ. Αυτό που δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΒΕΣ για να είναι πλήρως διαφωτιστικό προς τα μέλη του, είναι πόσο στοίχισε το διαμέρισμα, για ποιο σκοπό αγοράστηκε, από ποιον αγοράστηκε και ποια τα κριτήρια της αγοράς του, μια και στο κέντρο της πόλης υπάρχουν δεκάδες διαμερίσματα προς πώληση)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με μια έρευνα που κάναμε στην “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” βρήκαμε ότι το ακίνητο κόστισε στο ΕΒΕΣ 34.500€ (με βάσει την εκτίμηση Οικονομολόγου) 

Ο φόρος που πληρώθηκε απο το ΕΒΕΣ για την αγορά ανήλθε στα 1066,05€ 

Advertisements