Το Επιμελητήριο Σερρών στην Έκθεση «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις –Άνοιξη 2014»

Το Επιμελητήριο Σερρών στην Έκθεση «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις –Άνοιξη 2014»

ΕΒΕΣ-Γεύσεις –Άνοιξη 2014-1590004Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν εκλεκτά Σερραϊκά προϊόντα είχαν όσοι επισκέφτηκαν το τριήμερο 9, 10 και 11 Μαΐου την έκθεση «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις –  Άνοιξη 2014» που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι). Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε με επιτυχία φέτος  στην Έκθεση, με τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να γίνονται από την πρώτη μέρα πόλος έλξης για τους επισκέπτες της.  Το κοινό που επισκέφθηκε την Έκθεση, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα Σερραϊκά προϊόντα που για ακόμη μία φορά γνώρισαν μεγάλη ανταπόκριση. Την Έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, ενώ από την πρώτη μέρα δίπλα στους Σερραίους Επιχειρηματίες βρισκόταν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο οποίος έγινε  δέκτης κολακευτικών σχολίων από τους επισκέπτες για την παρουσία του Επιμελητηρίου Σερρών και των Σερραϊκών Επιχειρήσεων στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες της  Έκθεσης  δοκίμασαν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα διαλεγμένα ένα προς ένα, παρακολουθώντας μαθήματα μαγειρικής και εργαστήρια γεύσης παρέα με σεφ όπως ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin στη Βιένη  Konstantin Filippou, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Μυρσίνη Λαμπράκη