Το Επιμελητήριο Σερρών στην ΕΚΘΕΣΗ KAVALA EXPO 2013

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας- Τσατσούλης Άγγελος, Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου  – Γιαννάκης Δημήτριος, Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης – Αριστείδης Γιαννακίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας- Τσατσούλης Άγγελος, Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου – Γιαννάκης Δημήτριος, Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης – Αριστείδης Γιαννακίδης

Στα εγκαίνια της έκθεσης KAVALA EXPO 2013 παραβρέθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Γιαννάκης Δημήτριος την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013. Η έκθεση που διεξάγεται εδώ και 21 χρόνια, λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Κάρβαλη Καβάλας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 02 Οκτωβρίου.

Σε χώρο που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ομοφώνως  και κατά κυριότητα στο Επιμελητήριο Καβάλας, με πάνω από 150 εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετείχαν αποστολές και πρεσβείες από Σερβία, Κύπρο, Ουκρανία, Βουλγαρία και Τουρκία καθώς και το τούρκικο κανάλι TRT, το οποίο και θα προβάλλει τις ομορφιές της Καβάλας στην γειτονική Τουρκία.

Γιαννάκης Δημήτριος-εκθετηΤο Περίπτερο του Επιμελητήριου  Σερρών ξεχώρισε και κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την μεγάλη επισκεψιμότητα του και την ποιότητα των σερραϊκών προϊόντων.