Έπιπλα κουζίνας με άριστο design – Πως θα κάνετε την κουζίνα σας το πιο σύγχρονο δωμάτιο

Είστε υπέρμαχος μιας παραδοσιακής αισθητικής ή μιας μοντέρνας θεματολογίας για την εσωτερική διακόσμηση; Η κουζίνα είναι ίσως το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας, αφού καλύπτει πολλές ανάγκες και παράλληλα πολλά συναισθήματα.

Εσείς τι θα επιλέξετε για τη δική σας κουζίνα; To Kitchen & Style σας προτείνει μερικές από τις πιο αγαπημένες τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος στο design της κουζίνας. Μην σκέφτεστε καθόλου λοιπόν την δυσκολία μιας ανακαίνισης, γιατί οι κουζίνες Kitchen & Style θα σας εντυπωσιάσουν και με την ξεχωριστή τους αισθητική και με τις χαμηλές τιμές τους και θα κάνουν όλη τη διαδικασία εύκολη!

ISLAND

Σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε τον λόγο που η κουζίνα αυτή ονομάστηκε έτσι. Μοιάζει σαν ένα μικρό νησί με το ξύλο να επικρατεί και τα άσπρα έπιπλα κουζίνας να δένουν τέλεια με το καφέ φόντο. Μία κλασική πρόταση που πλαισιώσει ιδανικά τον χώρο της γαστρονομίας σας.

EPOCH

Αν αγαπάτε τη νησίδα στο κέντρο της κουζίνας και θέλετε να την χρησιμοποιείτε και σαν πάγκο εργασίας και σαν νεροχύτη, τότε ο συνδυασμός αυτής της κουζίνας είναι ο πιο πρακτικός που μπορείτε να βρείτε.

CEMENTO ANTHRACITE

Οι μοντέρνες κουζίνες κινούνται σε ένα mood πιο σκοτεινό με τα έπιπλα να είναι πιο εναλλακτικά και minimal. Με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για να χωράνε τα περισσότερα σκεύη σας και έξυπνους μηχανισμούς για περισσότερη ευκολία κατά το μαγείρεμα.

Η πρόσοψη concrete από την οποία αποτελείται είναι ένα απαιτητικό και διαχρονικό υλικό της σύγχρονης αισθητικής που κάνει την κουζίνα να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

BLAZE

Το γυαλί αναμφισβήτητα δίνει άλλη διάσταση στον χώρο της κουζίνας. Για μία κομψή, αυθεντική και μοναδική κουζίνα βρείτε όλες τις σημαντικές, επιλέξτε την Blaze και αλλάξτε τον χαρακτήρα του χώρου σας με τον καλύτερο τρόπο. Το High Gloss κόκκινο και το μαύρο χρώμα θα σας εντυπωσιάσει αμέσως!

Δείτε εδώ κι άλλα σχέδια από έπιπλα κουζίνας που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας!