Έπιπλα κουζίνας – Τι πρέπει να αποφύγετε;

Η κουζίνα είναι ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια στο σπίτι σας. Είναι ο χώρος της γαστρονομίας και της δημιουργικότητας. Θέλετε λοιπόν να είναι όμορφος, περιποιημένος, ενισχυμένος από έπιπλα κουζίνας ποιοτικά και πρωτότυπα, να σας προσφέρει με μία λέξη όλα όσα χρειάζεται το σπίτι σας.

Η εταιρεία Artion Design σας προσφέρει μοναδικά έπιπλα κουζίνας με ρουστίκ προοπτική και μοντέρνα υλικά που ανανεώνουν τον χώρο και τον κάνουν να είναι ιδιαίτερος. Ντουλάπια, πάγκοι και επιφάνειες από συνδυαστικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο και έπιπλα κουζίνας άκρως λειτουργικά και πρωτότυπα.

Πριν επιλέξετε τα έπιπλα κουζίνας, πρέπει να δώσετε βάση σε μερικές συμβουλές:

  • Μην συμβιβάζεστε

Δοκιμάστε ξανά και ξανά συνδυασμούς για να βρείτε τι είναι αυτό που σας βολεύει και ταιριάζει περισσότερο στο συνολικό στυλ σας. Σκεφτείτε ότι η κουζίνα θα είναι ο χώρος του σπιτιού που θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο ειδικά αν ταυτίζεται με την καθημερινή ασχολία σας ή το μαγείρεμα είναι το αγαπημένο σας χόμπι. Η κουζίνα πρέπει να είναι και ένας ασφαλής χώρος, γι’ αυτό μην κάνετε πίσω σε αυτό.

  • Πείτε όχι στις εντυπωσιακές αλλά ακατάλληλες κουζίνες

Τα έπιπλα κουζίνας, πρέπει να σας είναι χρήσιμα. Δεν φτάνει να είναι πρωτότυπα, αλλά πρέπει να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Σίγουρα σε όλους αρέσουν οι τεράστιες χουλιγουντιανές κουζίνες με τους διαχωριστικούς πάγκους ή τις μεγάλες νησίδες. Εσείς δώστε προτεραιότητα στην εργονομία και την λειτουργικότητα.

Η εταιρεία Artion Design αναγνωρίζει τις ανάγκες σας και σας προσφέρει έπιπλα κουζίνας που μπορούν να διαμορφώσουν έναν χώρο, όπως ακριβώς τον φαντάζεστε!

  1. Βάλτε χρώμα στην κουζίνα σας

  1. Αφήστε το ξύλο να πρωταγωνιστήσει, ειδικά αν πρόκειται για το εξοχικό σας

  1. Κάντε λίγο πιο dark την κουζίνα σας, είναι μία μοντέρνα εναλλακτική

Για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιδιαίτερο χώρο κουζίνας, η επιλογή είναι μία: Artion Design, με κλειστά τα μάτια. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλη την Ελλάδα.