Επιπλέον 20% έκπτωση στο κόστος της Τηλεθέρμανσης

τηλεθέρμανση-σύνδεσηΣύμφωνα με δελτίο τύπου της Τηλεθέρμανσης: Η Τηλεθέρμανση Σερρών, με συνέπεια στο στόχο της να παρέχει οικονομική, ποιοτική και φιλική στο περιβάλλον θέρμανση, αποφάσισε στην αρχή της θερμαντικής περιόδου να αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική και να μην ενσωματώσει στην τιμή πώλησης θερμότητας την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, προσφέροντας έτσι τιμές κατά 40% φθηνότερες από το πετρέλαιο.
Βρισκόμαστε στο μέσο της θερμαντικής περιόδου και παρατηρούμε ότι τα νοικοκυριά, λόγω της μείωσης του διαθέσιμου οικογενειακού εισοδήματος από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τις συνεχείς αυξήσεις στη φορολογία και πρόσφατα τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, καταφεύγουν σε αμφιλεγόμενους τρόπους θέρμανσης με σοβαρά προβλήματα ως προς την ποιότητα της λαμβανόμενης θέρμανσης και δραματικές συνέπειες στο περιβάλλον και στην ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε με άμεση επιβάρυνση της υγείας μας.
Για τους παραπάνω λόγους, η Τηλεθέρμανση Σερρών αποφάσισε την περαιτέρω μείωση της τιμής της παρεχόμενης θερμότητας κατά 20% για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.
Η Τηλεθέρμανση Σερρών, όπως έχει κάνει εως τώρα θα συνεχίσει αξιολογώντας τις εκάστοτε συνθήκες, να βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών προσφέροντας καλύτερες τιμές.
Συγκεκριμένα, αν υποθέσουμε ότι οι τιμές που λαμβάνουμε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών διαμορφώνουν την τελική τιμή της Τηλεθέρμανσης (MWh) για το Φεβρουάριο στα 117 Ευρώ, η τιμή που θα χρεωθούν οι καταναλωτές τη MWh θα είναι 93,6 Ευρώ, στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Έτσι η Τηλεθέρμανση είναι αδιαφιλονίκητα ο φθηνότερος τρόπος θέρμανσης από οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέρμανσης, προσφέροντας παράλληλα ποιοτική θέρμανση, 24ωρη εξυπηρέτηση και καθαρό περιβάλλον.