Επισκέψεις του Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ σε Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα (φωτος)

Επισκέψεις του Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ σε Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα (φωτος)

Ομοσπονια-Σερραϊκων Συλλόγων-ΕΠΙΣΚΕΨΗ  Ι..Μ.Θ 004Τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ Άνθιμο επισκέφθηκε το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 25/2/2015.
Υπήρξε μία γόνιμη συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και κυρίως το θέμα της στέγασης, αφού εξακολουθεί να είναι το βασικό της πρόβλημα.
Ο Παναγιώτατος αφού άκουσε με προσοχή , ευλόγησε τα μέλη του Δ.Σ και υποσχέθηκε να βοηθήσει και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας αναγνωρίζοντας το τεράστιο Εθελοντικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.

Ομοσπονια-Σερραϊκων Συλλόγων-Κόλλια-ΥΜΑΘ-1Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Παρασκευή 27/2/2015  εθιμοτυπική συνάντηση του με τη νέα Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.
Μέσα σ΄ ένα ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νούλης εκ μέρους του Δ.Σ τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της. Ομοσπονια-Σερραϊκων Συλλόγων-Κόλλια-ΥΜΑΘ-4Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  η Ομοσπονδία και οι Σύλλογοι μέλη της και τόνισε το σπουδαίο εθελοντικό έργο που παράγουν. Ζήτησε δε την αρωγή και τη συμπαράστασή της.
Από την πλευρά της η Υφυπουργός αναφέρθηκε στις δυνατότητες που μπορεί και πρέπει να αναπτύξει το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση του βιοτικού της επιπέδου. Βεβαίως τόνισε ότι θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη τη συμπαράστασή και αρωγή της στο πολύ σπουδαίο έργο που επιτελούν η Ομοσπονδία και οι Σύλλογοί της.
Ομοσπονια-Σερραϊκων Συλλόγων-Κόλλια-ΥΜΑΘ-_7476Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηκαν στην κ. Υφυπουργό τα βιβλία που εξέδωσε η Ομοσπονδία για τα 10 χρόνια Ομοσπονδίας του Γ. Κοκόζηλα και τα Δημοτικά Τραγούδια της Βισαλτίας του Νίκου Λ. Πασχαλούδη.