Επίσκεψη Μ.Βλάχβεη στην Θεσπρωτία, επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η Νέα Δημοκρατία, είναι το κόμμα που εγγυάται την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας» τονίζει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ στο Ν.Σερρών Μενέλαος Βλάχβεης, με αφορμή επίσκεψή του στο ν.Θεσπρωτίας ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος. Συνεχίζοντας αναφέρει ό,τι: «Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες ώστε να λαμβάνει τον παλμό της κοινωνίας σε πραγματικό χρόνο. Σε λίγες εβδομάδες, πραγματοποιείται το 9ο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος, όπου η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη θα χαράξει τη νέα πορεία της προς το μέλλον».

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτα πλαίσια των προσυνεδριακών δραστηριοτήτων, ο βουλευτής Ν. Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μενέλαος Βλάχβεης, μετέβη στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 ως επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος. Κατά την άφιξή του στο νομό, τον κ. Βλάχβεη υποδέχτηκε και συνόδευε ο τοπικός βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Μπέζας. Ο κ. Βλάχβεης είχε συνεχείς συσκέψεις με  εκπροσώπους τοπικών φορέων, οργανώσεων και πολιτών, ώστε να μπορέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να συγκεντρώσει και να μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία του κόμματος τις θέσεις, τα προβλήματα και τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας , γιατί η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είναι η λαϊκή βάση.

Ο κ. Βλάχβεης συναντήθηκε -μεταξύ άλλων- με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, τον Πρόεδρο του Λιμένα Ηγουμενίτσας, με εκπροσώπους των ΤΟΕΒ και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με τη ΔΑΚΕ καθηγητών, τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το σύλλογο πολυτέκνων του νομού, το σύλλογο φωτοβολταϊκών, τον τοπικό ιατρικό σύλλογο, το σύλλογο πενταετών πυροσβεστών, το σύλλογο αστυνομικών υπαλλήλων, το σύλλογο τουριστικών καταλυμάτων-τουριστικών πρακτόρων-ξενοδόχων, το σύλλογο μηχανικών Θεσπρωτίας, το σύλλογο ιχθυοκαλλιεργητών, τον κτηνοτροφικό σύλλογο Δριμίτσας και με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας. Υπήρξε μια χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο βουλευτής των Σερρών έγινε αποδέκτης πλήθους θετικών σχολίων για την τακτική αυτή του κόμματος να έρχεται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, σε μια περίοδο δύσκολη αλλά και