Επίσκεψη του Βουλευτή και υπεύθ. Τομέα Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη στο Νομό Σερρών

πρόκειται να βρεθεί στο Νομό Σερρών ο βουλευτής Χανίων, καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υπεύθυνος του Τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.
πρόκειται να βρεθεί στο Νομό Σερρών ο βουλευτής Χανίων, καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υπεύθυνος του Τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών, τους τελευταίους μήνες, έχει προχωρήσει στην διαμόρφωση μιας αναλυτικής αναπτυξιακής πρότασης για το Νομό μας, η οποία εμπλουτίζεται και επικαιροποιείται διαρκώς, μέσα από την ζωντανή διαβούλευση των στελεχών μας με όλους τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Η διαδικασία αυτή εντάσσεται στον δυναμικό διάλογο που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με παραγωγικούς φορείς, εργαζόμενους και κοινωνικές ομάδες, σε όλη την Ελλάδα, με τα στελέχη του κόμματος να φτάνουν σε κάθε σημείο της χώρας για να ενημερώσουν τους πολίτες για το πρόγραμμα της αυριανή κυβέρνησης και κυρίως για την συγκέντρωση στοιχείων και προτάσεων οι οποίες θα αποτελέσουν κομμάτι της αναπτυξιακής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συγκεκριμενοποιείται και διαμορφώνεται συνεχώς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σε συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων επισκέψεων κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας, την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Δεκεμβρίου, πρόκειται να βρεθεί στο Νομό Σερρών ο βουλευτής Χανίων, καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υπεύθυνος του Τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής κατά την άφιξή του, στις 11:00 π.μ., θα επισκεφθεί τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Σερρών, που συνεχίζει να εκπέμπει αυτοδιαχειριζόμενος από τους εργαζόμενους εδώ και τόσους μήνες. Στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα (Εργατικό Κέντρο – ΑΔΕΔΥ). Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 8:30, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Ξενοδοχείο Ολύμπικ, στο Σιδηρόκαστρο, ενώ το πρωί του Σαββάτου, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, με θέμα “Αναπτυξιακό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – Άξονες αναπτυξιακής πολιτικής”.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στην δημιουργία του αναπτυξιακού προγράμματος, για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση, τον πρώτο λόγο πρέπει να έχει η κοινωνία. Σ’ αυτή την πορεία, η συμμετοχή όλων είναι σημαντική.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Σερρών σας προσκαλεί σε σύσκεψη με θέμα:
“Αναπτυξιακό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ – Άξονες αναπτυξιακής πολιτικής”
με εισηγητή τον καθηγητή πολιτικής οικονομίας, βουλευτή και υπεύθυνο τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14/12/2013, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (πρώην Δ.Ε.Π.Κ.Α.)