Επίσκεψη του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Κ.Καραογλου στο περίπτερο του επιμελητηρίου Σερρών στην 78η ΔΕΘ

Τα εύσημα του ΥΜΑΘ κ.Καράογλου, απέσπασε η παρουσία του περιπτέρου των Σερρών στην ΔΕΘ
Τα εύσημα του ΥΜΑΘ κ.Καράογλου, απέσπασε η παρουσία του περιπτέρου των Σερρών στην ΔΕΘ

 Την Κυριακή, 15/09/2013, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών υποδέχτηκε στο περίπτερο 12 τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κο. Θεόδωρο Καράογλου.

          Οι κύριοι Α’ Αντιπρόεδρος κ.Γιαννάκης, ο  Γενικός Γραμματέας κ.Κίρπιτσας και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Τενεκετζής μαζί  με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO κο. Τζήκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ποζρικίδη, ξενάγησαν τον Υπουργό στα περίπτερα των Σερραίων εκθετών και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή των Σερραίων επιχειρηματιών  που τόλμησαν, με τη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου, να εκθέσουν, να προωθήσουν και να πιστέψουν στα προϊόντα τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων των επισκεπτών του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών. Ο Υπουργός συγχαίροντας έναν-έναν κάθε εκθέτη, τους τίμησε επιδίδοντάς τους, εκ  μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, το αναμνηστικό λάβαρο του Επιμελητηρίου Σερρών  για τη συμμετοχή τους  στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στη ΔΕΘ 2013.

Τέλος, ο κ. Καράογλου τόνισε ότι, για ακόμα μία φορά, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών  κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο για τον μεγάλο αριθμό των εκθετών, την άψογη διοργάνωση και τις παράλληλες εκδηλώσεις, όσο και για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα συγκριτικά με τα υπόλοιπα περίπτερα της 78ης ΔΕΘ.

Όπως δήλωσε σχετικά ο ΥΜΑΘ: «Η εξωστρέφεια και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Σερραϊκών προϊόντων, έστειλε σε κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Θράκης το μήνυμα της εξόδου από την κρίση. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών κέρδισε δίκαια τις εντυπώσεις και αποδείχθηκε αντάξιο του νομού Σερρών, ενός νομού…. για όλους, όπως ήταν και το σύνθημα της επιχειρηματικής παρουσίας στην 78η ΔΕΘ».

Αν και με απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO δεν δόθηκαν Βραβεία Περιπτέρων, ωστόσο κατά ομολογία τόσο του Υπουργού όσο και των κυρίων Τζήκα και Ποζρικίδη εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO, οι οποίοι συνόδευαν τον κο Υπουργό στα σταντ των εκθετών, το περίπτερο του ΕΒΕΣ είχε την καλύτερη οργάνωση, τα καλύτερα προϊόντα και τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Η επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης σφραγίστηκε πανηγυρικά με ήχους του τόπου μας, από τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αμφίπολης, στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου 12.

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO κ. Ποζρικίδης επέδωσε Αναμνηστικό Έπαινο Συμμετοχής εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO σε όλους τους εκθέτες, τονίζοντας την επιτυχία του περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, που  ήταν το πιο εντυπωσιακό καταγράφοντας τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης.