Επιτέλους ΦΩΣ στα γήπεδα μπάσκετ της Κοιλάδας! (φωτορεπορταζ)

Επιτέλους ΦΩΣ στα γήπεδα μπάσκετ της Κοιλάδας! (φωτορεπορταζ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Τρίτης 10/9 αυτούς που αθλούνται στα γήπεδα μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων δίπλα στο Κλειστό γυμναστήριο.

Το φως από τους προβολείς «έλουσε» τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και τα έδωσε παράταση ζωής, αφού το σκοτάδι, που λόγω εποχής, τα ερήμωνε από τις 8.00μμ.

Η λειτουργία των προβολέων μπορεί να πιστώνεται στη νυν Διοίκηση του ΟΠΑΚΠΑ (Πρόεδρος Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης) που αν και βρίσκεται “προ των πυλών της εξόδου”, δίνει την δυνατότητα στους συλλόγους και στους απλούς πολίτες των Σερρών να προπονούνται στο αγαπημένο τους άθλημα μερικές ώρες επιπλέον. Ομως η πρωτοβουλία ανήκει στον ΑντιδήμαρχοΈργων, Υποδομών & Πολιτική Προστασίας Γιώργο Νυκτοπάτη, και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Δεσποτίδη που κινητοποίησαν τις υπηρεσίες του Δήμου κι έγινε η αντικατάσταση των λαμπτήρων και η δοκιμαστική λειτουργία του φωτισμού.

Να σημειώσουμε δε πως το κόστος αντικατάστασης των λαμπτήρων κόστιζε περίπου 500€, πράγμα που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη στα 9 χρόνια διοίκησης δεν έκανε, ενώ το κόστος λειτουργίας, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μας,  ανέρχεται σε περίπου 90€ τον μήνα (λιγότερο από 3 € ημερησίως) για 4ωρη χρηση του φωτισμού (ισχύος 4000Watt).

ο Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών & Πολιτική Προστασίας Γιώργος Νυκτοπάτης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Δεσποτίδης, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη

Στα γήπεδα ήταν παρόν κατά τη διάρκεια δοκιμής των προβολέων ο Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών & Πολιτική Προστασίας Γιώργος Νυκτοπάτης, ο νυν Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Δεσποτίδης, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και Βασίλης Χρυσανθίδης.

Ωρες λειτουργίας των προβολέων

Η νέα διοίκηση του ΟΠΑΚΠΑ σχεδιάζει να λειτουργούν οι προβολείς από τις 8.00μμ (εξαρτάται από το φως της ημέρας) μέχρι στις 10.30μμ, αλλά το πρόγραμμα χρήσης των γηπέδων, τις επιπλέον ώρες, τόσο από τους συλλόγους, όσο και από τους απλούς πολίτες, βρίσκεται υπό διαμόρφωση.