Επιτέλους! γκολ και νίκη-ανάσα για τον Εθνικό Γαζώρου

Εθνικός Γαζώρου-πανηγυρισμοίΎστερα από 13 παιχνίδια, ο Εθνικός Γαζώρου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Δόξας Δράμας, με γκολ του Καπία στο 50΄.

Ο Εθνικός Γαζώρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ναλμπάντη, ο Δαύκος έδιωξε με γροθιές, ο Σαββίδης πήρε την μπάλα, αλλά το σουτ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέα ευκαιρία στο 10΄ με την εκτέλεση κόρνερ από τον Ναλμπάντη, ο Γεωργιάδης έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την έστειλε εκτός εστίας.

Στο 24΄ Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Κάπελ  που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βαλσαμάκη. Στο 43΄ ο Ρούσεφ ανάγκασε τον Βαλσαμάκη να διώξει σε κόρνερ. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ο Εθνικός Γαζώρου  μπήκε δυνατά και στο δεύτερο  ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει  το σκορ και να κάνει το 1-0,  στο 50΄ με κεφαλιά του Καπία μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Χαριτίδη. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα, καθώς ήταν το πρώτο μετά από 859 (!) ανομβρίας, για την ομάδα του Γαζώρου. Στο 82΄ σουτ του Κωνσταντινίδη ανάγκασε τον Δαύκο να διώξει σε κόρνερ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Παναγιώτης Διλμπέρης) Βαλσαμάκης, Χαριτίδης (74΄ Μαχαιρούδης), Κομνηνάκης, Κουκώλης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης Σ. 83΄ Μουσικάκης), Ναλμπάντης ( 57΄ Νύρλος), Γκόγκας, Μερεσιώτης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Παναγιώτης Τζαναβάρας) Δαύκος, Μκρτσιάν (72΄ Χιντασέλη), Ιντζόγλου, Τότο, Ρούσεφ, Κοντεών, Κάπελ, Μπουτζίκος (80΄ Μουδούρογλου), Κάσσος (53΄ Μπαλής), Περπερίδης, Ντο Σάντος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Γεωργιάδης, Μπαλής, Χαριτίδης