Επιτυχίες του «ΜΑΧΗΤΗ» Σερρών στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Μακεδονίας-Θράκης

Μαχητής-ποδηλασία-2013-02-26_201310Ο Αθλητικός ποδηλατικός σύλλογος ‘ΜΑΧΗΤΗΣ’ Σερρών συμμετείχε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου με επιτυχία στο πρωτάθληµα ορεινής ποδηλασίας,  Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) 2013 στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς.

Τον αγώνα  διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, με την άριστη συνεργασία των τοπικών Συλλόγων Α.Σ.ΑΙΑΣ και Σ.Φι.Π. ΚΙΛΚΙΣ. Περιελάμβανε  το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Παίδων και Μάστερς  .

Οι αθλητές του Α.Π.Σ. ΜΑΧΗΤΗ Σερρών κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

  • Ο αθλητής Γκόγκας Γεώργιος κατέλαβε την 3η  θέση στην κατηγορία παίδων με χρόνο 1:13’:42’’ και  διαφορά από τον πρώτο μόλις 5’:36’’.
  • Ο αθλητής Χορτομάρης Βασίλειος κατέλαβε την 4η  θέση στην κατηγορία Ανδρών με χρόνο 1:18’:55’’ και διαφορά από τον πρώτο 10’:10’’. Η διαδρομή ήταν πολύ τεχνική και ιδιαίτερα απαιτητική διότι η πρωινή βροχή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το τερραίν.

Συνολικά σε όλες τις κατηγορίες αγωνίστηκαν 77 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Α.Π.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ Σερρών θέλει να ευχαριστήσει την Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης ‘ΟΛΥΜΠΟΣ’ και το τεχνικό πολυκατάστημα Σερρών ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ για την αμέριστη υποστήριξη τους .