Επιτυχημένη εκδήλωση της ΟΕΒΕΣΣ παρουσία του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ

Επιτυχημένη εκδήλωση της ΟΕΒΕΣΣ παρουσία του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ

Την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση απονομής Βεβαιώσεων παρακολούθησης του προγράμματος «Συνδικαλιστικής Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης» στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Καββαθάς Γεώργιος και ο Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κος Κουράσης Γεώργιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κος Μέγκλας Χρήστος με τον οποίο ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ είχαν συνάντηση νωρίτερα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΣΣ, ο εντεταλμένος Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κος Παπαργύρης Ιωάννης,  ο Πρόεδρος της ΟΕΕΘ κος Μανδρίνος Ιωάννης,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δράμας κος Μουρμούρης Όθωνας, , ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σερρών κος Μπόζος Ευστράτιος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών κος Απιδόπουλος Αλκης,  ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου κος Βενέτης Θεολόγος,   ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Χρυσάφης Αλέξανδρος καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και Τραπεζών.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις εκπροσώπων διαφόρων κλάδων.

Ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ , ως γνώστες των προβλημάτων, εμπερίστατα απάντησαν στις εύλογες ανησυχίες των Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Διαβεβαίωσαν δε τους παρευρισκόμενους ότι ειδικά θέματα που απασχολούν κάποιους κλάδους θα προωθηθούν για την επίλυση τους στα αρμόδια Υπουργεία.