Επιτυχημένη η ημερίδα για την διατροφή & ψυχολογία των αθλητών της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, στις Σέρρες
πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, στις Σέρρες

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, με θέμα: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Elpida Resort, στις Σέρρες.

Το παρών στην ημερίδα έδωσαν, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε., μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας και της ομάδας Νέων του ΕΘΝΙΚΟΥ, παιδιά και γονείς της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, όπως επίσης και αθλητές της ομάδας Νέων και άνθρωποι του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Γιώργος Καλαποτλής, ο οποίος δεσμεύτηκε για μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με αφετηρία την συγκεκριμένη, που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Υπεύθυνος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και προπονητής Γιάννης Κόκκινος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών, Χριστόφορος Χριστοφορίδης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: « Όμοια εκδήλωση δεν έχει πραγματοποιηθεί από κανέναν σύλλογο. Δύο έννοιες με άμεση αλληλεπίδραση που ο επιτυχής συνδυασμός τους φέρνει μοναδικά αποτελέσματα. Στο αθλητισμό δεν φτάνουν μόνο τα γήπεδα. Έχοντας στα χέρια μου την πρόσκληση της εκδήλωσης, εντυπωσιάστηκα με το κοινό στο οποίο απευθυνόταν, στους νεαρούς αθλητές. Σε αυτούς πρέπει να επενδύσουμε γιατί αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας. Και στους γονείς τους που αγωνίζονται καθημερινά. Συγχαρητήρια σε όλη την διοίκηση».

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, Χρήστος Φούρναρης αλλά και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου, Αλέξανδρος Καδέμογλου, ο οποίος συνεχάρη την Π.Α.Ε. για την πρωτοβουλία, και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με ανάλογες εκδηλώσεις.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας του ΤΕΦΑΑ Σερρών, Βλαχόπουλος Συμεών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Συμπεριφορά των γονέων και η ψυχολογία των νεαρών αθλητών στο ποδόσφαιρο». Στην συνέχεια το θέμα: «Διατροφικές ανάγκες ενός Μικρού  Ποδοσφαιριστή – Αθλητή», ανέπτυξαν οι Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι, Δήμος Νικόλαος και Πύργος Γεώργιος.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση σε σχέση με τα θέματα που αναπτύχθηκαν, και η εκδήλωση έκλεισε με την Π.Α.Ε. να ευχαριστεί του ομιλητές για την συμμετοχή τους με μια αναμνηστική πλακέτα, που έδωσαν ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Σ. και Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε., Χρήστος Μέγκλας και ο ΓενικόςΓραμματέας του Ε.Β.Ε.Σ. και μέλος της Διοίκησης της Π.Α.Ε., Ιωάννης Κίρπιτσας.