Επώνυμα αλυσοπρίονα σε ασυναγώνιστες τιμές: Ποια να διαλέξετε

Τα αλυσοπρίονα ειδικά τώρα την Άνοιξη είναι απαραίτητα για την περιποίηση του κήπου σας και όχι μόνο. Επιλέγοντας τα κατάλληλα επώνυμα είδη, κάθε βαριά δουλειά γίνεται παιχνιδάκι και μάλιστα σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.

Ωστόσο αν είναι η πρώτη φορά που αναζητάτε αλυσοπρίονα τότε είναι πιθανό να μην γνωρίζετε τι ακριβώς ψάχνετε και πώς θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα για τις δουλειές που το χρειάζεστε χωρίς να βρεθείτε να πληρώσετε παράλογα ποσά.

Ο οδηγός που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα επώνυμα αλυσοπρίονα για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές, για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς μεγάλο κόστος!

Για αρχάριους χρήστες

Προτείνονται τα ελαφριά και εύχρηστα αλυσοπρίονα προδιαγραφών 1,63 HP και 1,20kw με λειτουργία ασφαλείας, ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα. Είναι ιδανικά για ενήλικους αρχάριους χρήστες κάθε ηλικίας και πολύ βολικά για το κλάδεμα και τη διαμόρφωση δέντρων και θάμνων και την κοπή καυσόξυλων στον κήπο του σπιτιού σας ή το κτήμα! Επιπλέον διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που δεν ξεπερνούν τα 200€ ώστε να παραμένουν εντός οικιακού προϋπολογισμού.

Για πιο εξοικειωμένους χρήστες

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο βαρύ και πιο εξειδικευμένο αλυσοπρίονο στα 25cc κυβικά που είναι για λίγο πιο βαριές και απαιτητικές δουλειές, αλλά παραμένει ασφαλές και επιπλέον οι τιμές του είναι αρκετά χαμηλές ώστε να μην σας πειράζει αν θα μένει στην αποθήκη για μερικούς μήνες το χρόνο.

Για επαγγελματίες

Εδώ θα χρειαστούμε κάτι πραγματικά δυνατό και ανθεκτικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση και βαριές δουλειές. Με ισχύ 4,9 HP στα 69,0cc κυβικά, αλλά βάρος μόλις 6-7 κιλά θα κάνει την καθημερινή κοπή ξύλων παιχνίδι χωρίς να σας κουράζει και επιπλέον οι τιμές τους θα παραμένουν σε αρκετά χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την απόδοση τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Κυδωνάκης  και βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αλυσοπρίονα σε ασυναγώνιστες τιμές, ιδανικά για κάθε χρήση.