ΕΠΣ Σερρών: Αναβάλλονται τα παιχνίδια της Επίλεκτης κατηγορίας

ΕΠΣ Σερρών: Αναβάλλονται τα παιχνίδια της Επίλεκτης κατηγορίας
Οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις της 9ης Αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών αναβλήθηκαν καθώς την Τρίτη (8/11) στη Θεσσαλονίκη οι αξιολογημένοι διαιτητές από την ΕΠΣ Σερρών θα περάσουν τα τέστ στο Νέο Fifa Test, για να καταρτιστούν οι νέοι πίνακες διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση ΚΕΔ/ΕΠΟ 4-11-2016
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι αποφασίσθηκε η διεξαγωγή αγωνιστικών δοκιμασιών (test) εντός του μηνός Νοεμβρίου 2016, τα οποία θα διεξαχθούν όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 8-11-2016 από ώρα 7 π.μ έως και 8 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο Μίκρας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής.

2. Στην Αθήνα την Τετάρτη 9-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας και Αργολίδας.

3. Στην Αθήνα την Πέμπτη 10-11-2016 από ώρα 7 π.μ. έως και 4 μ.μ. στο εθνικό στάδιο Νέας Ιωνίας και θα συμμετέχουν οι ΕΠΣ: Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Δωδεκανήσου, ,Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας Χανίων και Χίου.

Στα test αυτά έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές περιόδου 2016-2017 της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας. Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα δοκιμασθούν στο ΝΕΟ FIFA TEST.

Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν

Επίλεκτη Κατηγορία

9η Αγωνιστική

Σάββατο 5/11/16 3μμ.

  • Λιθότοπος – Αναγέννηση
  • Χρυσό – Νέα Ζίχνη
  • Λευκώνας – Χείμαρρος

 

Κυριακή 06/11/16 3μμ.

  • Δασοχώρι – Δραβίσκος
  • Καρπερή – Νέο Σούλι
  • Σιδηρόκαστρο – Σκούταρι