ΕΠΣ Σερρών: Διεκόπη αγώνας γιατί έφορος χτύπησε ποδοσφαιριστή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

ΕΠΣ Σερρών: Διεκόπη αγώνας γιατί έφορος χτύπησε ποδοσφαιριστή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Την οριστική διακοπή του αγώνα Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου – Ηρακλής Αμμουδιάς στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε την Κυριακή (6/5) ο διαιτητής Σαφούρης καθώς όπως συνέταξε στο φύλλο αγώνα ο έφορος των γηπεδούχων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Τηλιώκη Γεώργιο!

Τόσο αυτός, όσο και ο ποδοσφαιριστής Γκάλιος Νικόλαος, ο οποίος έσπασε την κλείδα του μετά από μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα, παραμένουν κλινήρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Μάλιστα ο Τηλιώκης θα χρειαστεί να φέρει περίπου επί 3 εβδομάδες το κολάρο, ενώ και για τον Γκάλιο η σεζόν τελείωσε, καθώς θα μπορέσει να πατήσει και πάλι γήπεδο σε περίπου 2 μήνες!

Η απόφαση για το τι θα γίνει, όπως και να έχει, θα ληφθεί από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Σερρών, ωστόσο σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η τιμωρία προβλέπεται αρκετά αυστηρή, ενώ καθίσταται σαφές πως σε επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία επιβάλλεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Απόσπασμα από το φύλλο αγώνα

4)Στο 70΄ του αγώνα μετά από επικίνδυνο παρκάρισμα αντιπάλου ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας ΓΚΑΛΙΟΣ ΝΙΚ. διεκομίσθει στο Γ.Ν.Σ.
5)Στο 71΄ μετά από φυσική διακοπή του αγώνα και κατά την διάρκεια σύρραξης ποδοσφαιριστών, ο έφορος της γηπεδούχου ομάδας ΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΤΗΛΙΩΚΗ Γ., ο οποίος μπήκε στην σύρραξη για να χωρίσει, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτό το γεγονός ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο λόγω πόνου και μετά από παρέμβαση του ιατρού του αγώνα αποφάσισα την προσωρινή διακοπή του αγώνα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο παίκτης διεκομίσθη στο Γ.Ν.Σ.
6)Μετά τα παραπάνω γεγονότα αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μέχρι την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα φτάσει η υπόθεση της διακοπής του αγώνα Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου-Ηρακλής Αμμουδιάς, καθώς ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής βλέποντας τα πολλά διαφορετικά στοιχεία που εμπλέκονται και για να μην υπάρχει διάθεση αμφισβήτησης καμίας απόφασης από την στιγμή που ουσιαστικά κρίνεται και μία άνοδος από την Β΄ Κατηγορία, αποφάσισε να στείλει την υπόθεση σε ανώτερο επίπεδο.

πηγη: www.serressport.gr