Ερασιτέχνης – Κουκολης και Λαπατωνης οι τυχεροί της πίτας του Εθνικού Γαζώρου

πιτα-γαζώρου-IMG_0135Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ποδοσφαιρικών τμημάτων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ, στο οικογενειακό κέντρο ΕΥ ΖΗΝ. Ευχή όλων το 2013 να φέρει στην ομάδα αντίστοιχες επιτυχίες με αυτές των προηγούμενων ετών.
Στην εκδήλωση βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, το προπονητικό team και οι παίκτες της ομάδας, όπως επίσης και το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές της Κ20.
Πριν την κοπή της βασιλόπιτας τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καλαποτλής, όσο και ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Μέγκλα, ο οποίος θεωρείται γουρλής, καθώς την είχε κόψει και πέρυσι. Το φλουρί έπεσε στον Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ, εκ μέρους του οποίου το παρέλαβε ο Στάθης Τζαμπάζης.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια. Ο τυχερός της χρονιάς από την μεγάλη ομάδα ήταν ο Χρήστος Κουκόλης και την Κ20 ο Θανάσης Λαπατώνης.
Η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου θέλει να ευχαριστήσει την διεύθυνση του καταστήματος ΕΥ ΖΗΝ και ιδιαιτέρως τους κυρίους Παύλο Τσαταλπασίδη και Λευτέρη Τσαταλπασίδη, για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.