Έρχεται η άφιξη του μωρού σας; Επιλέξτε τα κατάλληλα βρεφικά είδη!

Έρχεται η άφιξη του μωρού σας; Επιλέξτε τα κατάλληλα βρεφικά είδη!

Πολλές γυναίκες χαζεύουν τα βρεφικά είδη πριν από την αναμενόμενη εγκυμοσύνη τους και σχεδιάζουν πως θα διαμορφώσουν το παιδικό δωμάτιο, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Αν λοιπόν έχει έρθει για εσάς η μεγάλη αυτή στιγμή, πρέπει το συντομότερο να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, αγοράζοντας τα έπιπλα του πιο όμορφου χώρου στο σπίτι.

Δώστε έμφαση σε μερικές από τις πιο χρήσιμες συμβουλές!

anatelo-kouniaΚούνια ή προεφηβικό κρεβατάκι;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι συγκεκριμένη, αφού ο κάθε χώρος που προορίζεται για το βρεφικό δωμάτιο είναι διαφορετικός και ξεχωριστός. Για έναν περιορισμένο χώρο, σίγουρα είναι καλή επιλογή οι κούνιες μωρού με ροδάκια ή χωρίς.

Αν από την άλλη δεν θέλετε αργότερα να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για την αγορά ενός προεφηβικού κρεβατιού, η πιο έξυπνη επιλογή είναι μία μετατρεπόμενη κούνια σε προεφηβικό κρεβάτι.

Βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο: Τα προεφηβικά ή βρεφικά κρεβάτια έχουν σταθερά κάγκελα και στρώμα που μετατοπίζεται σε επίπεδα, ενώ οι κούνιες έχουν κάγκελα που μετατοπίζονται και ρόδες.

Πρέπει να αγοράσετε και καλαθούνα;

anatelo-kalathouna

Πολλοί νομίζουν ότι η καλαθούνα είναι ένα από τα δευτερεύοντα έπιπλα για το μωρό. Και όμως υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να αγοράσετε μία καλαθούνα ακόμα και αν έχετε ήδη βρεφική κούνια.

  1. Για να μπορείτε να έχετε τον πρώτο καιρό δίπλα στο κρεβάτι σας, το μωράκι σας
  2. Για να γίνει ομαλά η μετάβαση σε ένα μεγάλο μέρος όπως η κούνια
  3. Για να είναι προστατευμένο με τα ασφαλή υλικά από τα οποία αποτελείται η καλαθούνα

Ποια είναι η σωστή σειρά αγοράς των βρεφικών ειδών-επίπλων;

Πάνω απ’ όλα προηγείται η κούνια! Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε ασορτί συρταριέρα και ντουλάπα και αν επιθυμείτε κάποια πολυθρόνα θηλασμού. Τέλος, επιλέξτε τα παιδικά διακοσμητικά που θα κοσμούν τον χώρο του μικρού σας.

Στο Anatello θα βρείτε βρεφικά κρεβάτια που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους και το αξεπέραστο design.