Εργατική Πρωτομαγιά με… τρεις συγκεντρώσεις στις Σέρρες και την συντριπτική πλειοψηφία ων εργαζομένων να «ψηφίζει»… εξοχή!

Εργατική Πρωτομαγιά με… τρεις συγκεντρώσεις στις Σέρρες και την συντριπτική πλειοψηφία ων εργαζομένων να «ψηφίζει»… εξοχή!

Με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις και ανάλογες πορείες φορείς των Σερρών θα τιμήσουν την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Τετάρτη 1η Μαϊου 2019.

Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρώτη συγκέντρωση που στηρίζουν το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις11.00 το πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αγωνιστική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Η δεύτερη συγκέντρωση διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ και συμμετέχει και ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ν.Σερρών, θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα νωρίτερα στις 10.30  στην Πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία στους δρόμους της πόλης.

“Βρέθηκε” η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Από  την ΑΝΤΑΡΣΥΑ  εκδόθηκε τελικά ανακοίνωση (μέχρι χθες που γράφηκε το άρθρο δεν ειχαν εκδόσει ανακοίνωση) το… πρωί της Πρωτομαγιάς, πως θα διοργανωθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κρονίου (στο μεσον των άλλων δύο) και μάλιστα η ώρα συγκέντρωσης είναι στις …10.00 το πρωί !!! σε αυτή αναμένεται να λαβουν μέρος και στελέχη της ΛΑΕ .

… και οι εργαζόμενοι στας… εξοχάς!

Το γεγονός είναι ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν ελάχιστοι από το σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι προτιμούν να εκδράμουν στις σερραϊκές εξοχές, και να πιάσουν τον Μάη συνοδεία της τσίκνας του φρεσκοψημένου κρέατος.