Η εταιρεία τηλεθέρμανσης ΘΕΡΜΗ Σερρών με ανανεωμένο πρόσωπο και υπηρεσίες (φώτος)

Η εταιρεία τηλεθέρμανσης ΘΕΡΜΗ Σερρών με ανανεωμένο πρόσωπο και υπηρεσίες (φώτος)

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Εταιρείας ΘΕΡΜΗ Σερρών (στην οδό Μεραρχίας & Σπετσών)τελέστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 4/1 παρουσία του προέδρου Αντώνη Γερασίμου.

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στη πόλη των Σερρών από το 1999 προσφέρει θέρμανση σε πολυκατοικίες μέσω κατάλληλου δικτύου σωληνώσεων που μεταφέρουν ζεστό νερό. Η θέρμανση του νερού γίνεται σε κεντρική βιομηχανική μονάδα απομακρυσμένη από την πόλη.

Τιμώμενο πρόσωπο

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ο καθηγητής κύριος Ιωσήφ Σηφάκης  ο οποίος τιμήθηκε με Βραβείο Τιούρινγκ το 2007, για τις εργασίες τους στον έλεγχο μοντέλων, μία μέθοδο τυπικής επαλήθευσης υλικού ή λογισμικού υπολογιστών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Νέες υπηρεσίες με έκπτωση 10%

Η ΘΕΡΜΗ Σερρών με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Μυλωνάκη παρουσίασε νέες υπηρεσίες προς τους Σερραίους, όπως την «έξυπνη» ατομική θέρμανση, όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί η θέρμανση σε ένα διαμέρισμα από τον κάτοχό του μέσω κινητού τηλεφώνου. Ενώ οι υπηρεσίες θα προσφέρονται και με επιπλέον έκπτωση 10%.

Ενώ νέο μεγάλο κεφάλαιο για την εταιρία αναμένεται να αποτελέσει η αξιοποίηση της καλλιέργειας μηδικής καθώς θα ολοκληρωθεί η επένδυση μέσα στο 2017 με στόχο να λειτουργήσει από το 2018.

Οι καλεσμένοι των εγκαινίων

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν τόσο ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, όσο και o Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης καθώς και οι βουλευτές Μιχάλης Τζελέπης και Μάρκος Μπόλαρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Πασχαλούδης, ο Διευθυντής του Κέντρους ΔιαΒιου Μάθησης κ.Γιώργος Αραπάκης, o Διευθυντής της ΔΕΥΑ Σερρών κ.Ν. Σαφαρίκας  και πλήθος Σερραίων του επιχειρηματικού κόσμου.

(βιντεο από το τηλε-ΕΠΙΛΟΓΕΣ)