Εθνικός Γαζώρου: Αλλάζει όνομα και έδρα με νέο πρόεδρο στο τιμόνι

Εθνικός Γαζώρου: Αλλάζει όνομα και έδρα με νέο πρόεδρο στο τιμόνι

Εθνικοσ Γαζώρου_παρουσίαση_2013-00018Αλλάζει όνομα και έδρα ο Εθνικός Γαζώρου, με απόφαση της νέας διοίκησης, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα. Η πρόθεση αλλαγής του ονόματος είχε διαφανεί από τις αρχές του χρόνου, όταν και στα δελτία τύπου της ομάδας η ονομασία της αναφερόταν απλώς ως «Εθνικός» προϊδεάζοντας ότι η διοίκηση ήθελε να «ξεφορτωθεί» το προσωνύμιο «Γάζωρος» που παρέπεμπε στο χωριό απ’ όπου ξεκίνησε η πορεία της ομάδας από τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες. Με την άνοδό της στα «σαλόνια» της Β’ Εθνικής και την εδραίωσή της εκεί, έπαψε να έχει δεσμούς με το Γάζωρο, ακόμη και οι φίλοι της ομάδας προερχόταν από την πόλη των Σερρών.

Αλλαγή είχαμε και στην διοίκηση της ομάδας όπου αποχώρησε από πρόεδρος ο κ. Καλαποτλής και μετά τις αρχαιρεσίες πρόεδρος στον Εθνικό (πλέον) ανέλαβε ο Δικηγόρος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ οι εξελίξεις για το θέμα της έδρας, αλλά και της μετονομασίας της ομάδας θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα. Αντιπρόεδρος παραμένει, όπως ήταν φυσικό, ο Χρήστος Μέγκλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο EΘΝΙΚΟΣ, όπως είχε προαναγγείλει, ανακοινώνει στους Σερραίους φιλάθλους και στους φίλους της ομάδας το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση του αθλητισμού του Νομού Σερρών και την καλύτερη οργάνωση του Σωματείου.

Το νέο Δ.Σ. είναι:

Πρόεδρος : Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μέγκλας
Διευθύνουσα Σύμβουλος: Βασιλική Πετρισλή
Μέλη: Ιωάννης Κίρπιτσας
Νικόλαος Καλαποτλής
Νικόλαος Σολούγκας
Γιώργος Κοτσακιαχίδης

Πρόεδρος του Ερασιτεχνικού τμήματος ο κ. Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταφοράς της έδρας της ομάδας στις Σέρρες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για το νέο όνομα και το νέο σήμα της ομάδας.