ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-( FC Serres ): Κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Φωκικό (ΣΑΒ 25/10 – 16:00)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-( FC Serres ): Κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Φωκικό (ΣΑΒ 25/10 – 16:00)

Εθνικος-Serres-FCΕν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου ανάμεσα στον Εθνικός Γαζώρου και τον Φωκικό για την 3η αγωνιστική της Football League, o Πρόεδρος της Σερραϊκής ΠΑΕ, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και το Δ.Σ, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο.
Αναλυτικά:
“Εκ μέρους και του Δ.Σ της ΠΑΕ Σέρρες θέλω να απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους Σερραίους φιλάθλους προκειμένου να δώσουν το παρών στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Φωκικό και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας. Να την βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η είσοδος για τις γυναίκες, τους μαθητές, τα παιδιά και τους φοιτητές θα είναι δωρεάν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δούμε ολοένα και περισσότερους να αγκαλιάζουν την ομάδα προκειμένου μέσω της παρουσίας μας στην Football League να συμβάλλουμε στο καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου”.

Ο γρεβενιώτης Καραλιόλιος θα σφυρίξει το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου κόντρα στο Φωκικό, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Football League για τον όμιλο του Βορρά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΦΩΚΙΚΟΣ (16:00)
Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Γούτας (Χαλκιδικής)