ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Ολοι οι παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ολοι οι παίκτες της ομάδας στην αποστολή
Ολοι οι παίκτες της ομάδας στην αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΓΑΖΩΡΟΥ για τον αγώνα με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Στην αποστολή ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χωρίς 4 η Αναγέννηση

 Στη νίκη που θα την φέρει σε απόσταση βολής, από την τέταρτη θέση στοχεύει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της  Δευτέρας 3/2  με τον Εθνικό Γαζώρου η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Σάκης Θεοδοσιάδης, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα απέναντι στους Σερραίους στις υπηρεσίες των  Γκουγκούδη και Κρανιώτη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωρίας και τραυματιμού αντίστοιχα, όπως και τους Τζάνη, Κόκκινο οι οποίοι βρίσκονται εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Η 19μελής αποστολή που ταξίδεψε στις Σέρρες, α αποτελείται από τους: Σιαράβα, Τσάμη, Κουκούλη, Σάββα, Δημόπουλο, Υφαντή, Γεωργακόπουλο, Χλωρό, Μπουντούρη, Οικονόμου, Χατζηρίζο, Ρόβα, Σίμωση, Τιμόνοφ, Γήτα, Καραχάλιο, Αναστασόπουλο, Μπιτέλη και  Μίχο.