ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερων Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερων Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών

2ο τουρνουα Γαζωρου-IMG_1050Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερων Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, που διοργάνωσε η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, στις 5 &6 Ιουνίου, στα  Γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την επίβλεψη του Προπονητικού Επιτελείου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ, με επικεφαλής τον κ. Μάκη Κατσαβάκη.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος, και το εξωτερικό, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε 40λεπτα ημίχρονα αγώνων στους οποίους συμμετείχαν και παίκτες της ομάδας ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ.

 «Οι ποδοσφαιριστές, κυρίως επαγγελματίες, συμμετέχουν στο τουρνουά για να δούμε τις ικανότητές τους, την ετοιμότητά τους και βέβαια ορισμένοι που έχουν και ένα βιογραφικό να δούμε κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μίλησα με τα παιδιά πριν το παιχνίδι και τους είπα ότι δεν πρέπει να αγχωθούν, ότι αυτό θα είναι ένα απλό τεστ για αυτούς. Να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να απελευθερώσουν όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΕΘΝΙΚΟΥ, κ. Μάκης Κατσαβάκης. Επισημαίνοντας πως μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση προκύπτουν και ποδοσφαιριστές «λαχείο», όπως χαρακτήρισε την περίπτωση του νεαρού μέσου Μιχάλη Χατζηδημητρίου. «Πέρυσι είχαμε το «πρώτο λαχείο» με τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου, και ο Πολύζος, ήταν δύο περιπτώσεις πάρα πολύ αξιόλογες. Φέτος έχουμε συμμετοχές από πάρα πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδος. Δεδομένης της αποχής πολλών ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα, δεν είναι σε πλήρη φόρμα. Ειδικά τα παιδιά από την Β΄ κατηγορία, γιατί όπως θυμάστε το πρωτάθλημα σταμάτησε 30 Μαρτίου, πολύ νωρίς για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι μετράμε περισσότερο την σκέψη τους. Κατά πόσο στο κομμάτι της αναχαίτισης και ανάπτυξης βγάζουνε σωστές σκέψεις.»

Μάλιστα όπως τόνισε ο κύριος Κατσαβάκης, τα συμπεράσματα για κάποιους αθλητές που συμμετείχαν ήταν θετικά, και ορισμένοι από αυτούς είναι πιθανόν να αγωνιστούν για τον ΕΘΝΙΚΟ. «Τα συμπεράσματα βγήκανε και ενδεχομένως να πάρουμε δύο από τα παιδιά που δοκιμάστηκαν».