ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: «Με όραμα και θέληση για δουλειά»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: «Με όραμα και θέληση για δουλειά»

Εθνικοσ Γαζώρου_παρουσίαση_2013-00012Η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Εθνικού Γαζώρου, η οποία φέτος μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μετά την συνεργασία της ΠΑΕ με την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση, , πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 26 Αυγούστου στην αίθουσα «ΚΕΡΚΙΝΗ» του Ξενοδοχείου Elpida Resort, στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την ενημέρωση των Σερραίων φιλάθλων.

Κατά την  διάρκεια της παρουσίασης, τον λόγο πήραν μέλη της διοίκησης, οι υπεύθυνοι όλων των τμημάτων, προπονητές, γενικοί αρχηγοί και ποδοσφαιριστές. Ενώ παράλληλα έγινε ηπαρουσίαση της φανέλας με την οποία θα αγωνίζεται φέτος ο Εθνικός Γαζώρου και ανακοινώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Παράλληλα έγινε και ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Απόντος του  προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Καλαποτλή λόγω της συνεδρίασης της ΕΠΑΕ στην Αθήνα, τον λόγο πήρε πρώτος ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, ο οποίος αφού έκανε έναν απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στα τμήματα που αποτελούν πλέον την ομάδα και συμπληρώνουν την μεγάλη οικογένεια του Εθνικού Γαζώρου, και στην συνεργασία με την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση. Παράλληλα ο κύριος Μέγκλας αναφέρθηκε στα γήπεδα τα οποία χρησιμοποιεί ο Εθνικός Γαζώρου για προπονήσεις – ΕΠΣΣ, Γαζώρου, Άνω και Κάτω Μητρούσι – και τόνισε την συνεργασία και βοήθεια με ομάδες του Νομού για την λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα γήπεδα τους, και ζήτησε και την συνδρομή των κατά τόπους Δήμων, προσφέροντας τα γήπεδα στις ομάδες τους για χρήση. Επιπρόσθετα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επεσήμανε και την καινοτόμα κίνηση του Εθνικού Γαζώρου, να παρέχει φαγητό, υπό τις οδηγίες ειδικού διατροφολόγου, στους αθλητές που ζούνε μακριά από τις οικογένειές τους αλλά και το γεγονός ότι η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου έχει καταθέσει πρόταση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την αγορά αθλητικού υλικού. Τέλος ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, με όραμα, θέληση και όρεξη για δουλειά.

Στην συνέχεια τον λόγο στο βήμα πήρε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος έκανε λόγο για κοινή γραμμή πλεύσης με την Διοίκηση, ενώ επεσήμανε ότι για να επιβιώσει σήμερα μια ομάδα στο ποδόσφαιρο πρέπει να δημιουργήσει δική της δεξαμενή παικτών για να μπορέσει να έχει διάρκεια και αυτή είναι και η δική του φιλοσοφία αλλά και του Εθνικού Γαζώρου. Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. «Να έχουμε υπομονή και εγώ αλλά και η διοίκηση. Να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά και να βγούνε μέσα από τον σύλλογο ποδοσφαιριστές τους οποίους μπορεί να αξιοποιήσει και οικονομικά ο σύλλογος, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και τους παράγοντες που κάθε χρόνο ματώνουν οικονομικά. Να περιφρουρήσουμε αυτούς που βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Όπως ο Πλατανιάς και η Καλλονή, υπάρχουν περιθώρια για πολλές επαρχιακές ομάδες να αγγίξουν το όραμα της μεγάλης Κατηγορίας». Στην συνέχεια ο κύριος Κατσαβάκης αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, μιλώντας για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της ομάδας που έγινε για 9 εβδομάδες με στόχο να βελτιωθεί το κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους. Χαρακτήρισε «πολύ τιμητικά» τα φιλικά παιχνίδια με τον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ, που δεν ήταν μέσα στο

πρόγραμμα, και  ευχαρίστησε τους συλλόγους των  δύο ομάδων για την πρόταση  τους. Τέλος συνέστησε υπομονή  και επεσήμανε πως με την βοήθεια  του Θεού θα επιτευχθούν οι στόχοι.

Εκ μέρους των  παικτών της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Γαζώρου μίλησε ο αρχηγός Σωτήρης Κωνσταντινίδης«Ευχαριστούμε την διοίκηση και τον προπονητή που τους έχουμε πάντα δίπλα μας. Απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να είναι κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι περνάει από τα πόδια μας για να τον αποζημιώσουμε. Στόχος μας είναι το καλό θέαμα σε συνδυασμό με την συγκομιδή βαθμών.»

Το μέλος της Διοίκησης του Εθνικού ΓαζώρουΝίκος Σολούγκας, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε αναλυτικά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, τονίζοντας την μείωση στις τιμές για την διευκόλυνση των Σερραίων φιλάθλων αλλά και τα σημεία πώλησης στην πόλη των Σερρών. Ενώ επεσήμανε ότι και φέτος η Διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης προέβλεψε μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας για τους ανέργους αλλά και για τις γυναίκες. Κλείνοντας ευχήθηκε ένα καλό πρωτάθλημα και η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου να πρωταγωνιστήσει.

Για την ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ τον λόγο πήρε πρώτος ο Γενικός Αρχηγός, Αθανάσιος Τάσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πετυχημένη περσινή πορεία της ομάδας, από την οποία μάλιστα προέκυψαν και 5 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως και αυτός είναι ο στόχος. Η αξιοποίηση των ταλέντων για την ενίσχυση της πρώτης ομάδας. Συνέστησε υπομονή και επιμονή στους αθλητές της ομάδας νέων, λέγοντας πως κίνητρο τους πρέπει να είναι τα παιδιά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Ενημέρωσε πως η Ομάδα Νέων θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη του Μάκη Κατσαβάκη και ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη τους.

Τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας Νέων εκπροσώπησε ο αρχηγός τους Νίκος Γεράκης« Ευχαριστούμε την Διοίκηση, το προπονητικό Team και τον κύριο Κατσαβάκη. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με όρεξη να δουλέψουμε και να άμε και ένα βήμα παραπάνω και να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας βοηθάνε και εύχομαι ότι καλύτερο στην μεγάλη ομάδα του Εθνικού Γαζώρου».

Στην συνέχεια τον λόγο είχε ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Αντώνης Γεωργούλας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου, μίλησε για την συνεργασία με την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και τόνισε πόσο σημαντική είναι τόσο για τους ίδιους όσο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο του Νομού. Ενώ αναφέρθηκε και στο σύνολο των τμημάτων του συλλόγου. «Η γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκή, η παρουσία της οποίας οφείλεται στον κ. Μιχάλη Πουλικίδη, επιστρέφει στην Α’ Εθνική και στόχος είναι η παραμονή και γιατί όχι και κάτι παραπάνω. Με την εμπειρία, την γνώση και την βοήθεια του Εθνικού Γαζώρου αλλάζουμε και σε επίπεδο ακαδημιών οι γονείς μπορεί να είναι σίγουροι που θα φέρουν το παιδί τους, καθώς πλέον πέρα από την δική μας ερασιτεχνική προσπάθεια θα υπάρχει και η επαγγελματική. Με την χάραξη στρατηγικής από τον Εθνικό Γαζώρου θα πετύχουμε. Και θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ που άνοιξε την αγκαλιά της και μας δέχθηκε. Ο Εθνικός Γαζώρου αποτελεί πρότυπο ίσως και πανελληνίως έχοντας στο πλευρό του και μία γυναικεία ομάδα και ακαδημίες και σύντομα θα τον ζηλεύουν πολλοί και θα μιλάνε όλοι για αυτό».

Εκ μέρους της  γυναικεία ομάδας της Πανσερραϊκής δηλώσεις έκαναν ο προπονητής Γιώργος Κομσής ο οποίος ευχήθηκε κάθε δυνατή επιτυχία, αλλά και η αρχηγός της ομάδας Γιώτα Μπιζεργιανίδου η οποία αφού ευχαρίστησε τον Εθνικό Γαζώρου, υποσχέθηκε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στην δημιουργία ακαδημιών για κορίτσια 8-12 ετών, υπό την δικιά της εποπτεία αλλά και της Ελένης Πανίδου.

Τέλος για τις Ακαδημίες Εθνικού Γαζώρου – Πανσερραϊκής μίλησε ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Αναστάσιος Τζιτζής, απευθύνοντας κάλεσμα στους γονείς να συμμετέχουν τα παιδιά τους και να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις αλλά και τους προπονητές. Ενώ ο προπονητής των Ακαδημιών, Γιάννης Κόκκινος τόνισε ότι στόχος είναι να μάθουν στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι, την τιμιότητα, τον σεβασμό, την δικαιοσύνη, την φιλία και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, και να ψυχαγωγούνται. Αναφέρθηκε στην ομάδα προπονητών της Ακαδημίας αλλά και τις ώρες προπονήσεων, ενώ κάλεσε τους γονείς να εμπιστευτούν την ακαδημία και να φέρουν τα παιδιά τους. Τέλος  ευχαρίστησε τον Εθνικό Γαζώρου για το «δώρο» να προπονούνται οι ακαδημίες στα πολύ καλά γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών.