Εθνικός Γαζώρου τέλος! Τώρα Serres F.C. ή «Εθνικός Σερρών»;;;

Εθνικος-Serres-FCΑνανεωμένο είναι πλέον το site της Football League που έχει βάλει τα σήματα των ομάδων που συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα μετά και την κλήρωση της Τρίτης. Μεταξύ αυτών και ο Εθνικός Γαζώρου εντελώς αλλαγμένος… Για την ακρίβεια, ξεχνάμε τόσο το Εθνικός, όσο και το Γάζωρος, όπως επίσης και τα χρώματα της ομάδας που ήταν μπλε άσπρο. Το νέο όνομα της ομάδας, σύμφωνα πάντα με την Football League, είναι το Serres F.C., ενώ στο σήμα υπάρχει ο χάρτης των Σερρών και τα χρώματα είναι κυανοκίτρινα…

Ο τέως «Εθνικός Γαζώρου», κυκλοφόρησε αφίσα για το παιχνίδι του κυπέλλου με την Αναγέννηση, την οποία και δημοσιεύουμε στο site μας, στην οποία το όνομα της ομάδας τιτλοφορείται ως «Εθνικός Σερρών».

Ενώ στην κλήρωση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 9/9, συμμετείχε με το «παλιό» όνομα «Εθνικός Γαζώρου»

Ολιγωρεί η «νέα» διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για το νέο όνομα της ομάδας και θα μπερδευτούν οι… φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι όταν είδαν το νέο σήμα της ομάδας στα Αγγλικά, άρχισαν να κάνουν όνειρα για έξοδο στην… Ευρώπη!

Advertisements