Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Εθνικός Γαζώρου: Με τέσσερεις απουσίες και στόχο μόνο νίκη κόντρα στον ουραγό Φωκικό

Την νίκη θα επιδιώξει ο Εθνικός Γαζώρου την σήμερα στις 15.00 απέναντι στον ουραγό Φωκικό, στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τέσσερεις τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό.
Εχοντας στο παθητικό του μόνο ήττες στα τελευταία παιχνίδια, θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τον Φωκικό, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για σωτηρία. Αν ήτηθεί θα βρεθεί στην τελευταία θεση του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει από τώρα να αποχαιρετήσει την Β’ Εθνική
Μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είχε την ευκαιρία να ανασυγκροτήσει την ομάδα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Φθιώτιδα, χωρίς όμως να υπολογίζει στους τραυματίες Κωφοκώτσιο, Τσουβαλτσίδη, Κωνσταντινίδη και τον ανέτοιμο Κοντσίδη. Το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι μπορεί να ποντάρει στον Μούτσα Μπλέντι που εκδόθηκε το δελτίο του.
Από εκεί και πέρα οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Φωκικό είναι οι εξής: Κραβαρίτης, Γούπος, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Σαββίδης, Τσιλούλης, Χατζηδημητρίου, Ελευθεριάδης, Κρεββατάς, Μαρίνου, Κρουσταλέλης, Κορνελάτος, Νικολίτσας, Μπλέντι, Δούμτσιος, Λαζαρίδης.