Ετοιμος Ο Εθνικός Γαζώρου να αντιμετωπίσει τον Πιερικό, που έχει πρόβλημα με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων

με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ο Γάζωρος
με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ο Γάζωρος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Γαζώρου για τον αγώνα του ΕΘΝΙΚΟΥ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014, στις 15:00, στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Στην αποστολή ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Μέλκας, Παπαθανασίου, Νύρλος, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Μεταλλίδης, Τζούριτς, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Νατσιόπουλος, Καράμπελας, Μπαργκά, Κωνσταντινίδης, Γαϊδαρτζής, Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς, Μπουντίνοφ

Πρόβλημα με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων έχει ο Πιερικός

Ως τη Δευτέρα θα περιμένουν οι Κατερινιώτες μήπως παίξουν οι νεοαποκτηθέντες (Άντερσον, Ντόσης, Έκελμανς, Μπαλασάς, Κόιτς, Σουμέλας, Γούτσιος, Καραθάνας, Δαλαμήτρας και Καρτσαμπάς), ώστε να είναι διαθέσιμοι τη Δευτέρα για το παιχνίδι με το Γάζωρο. Πάντως, φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή εμπλοκή και κάποιες δυσκολίες και οι πιθανότητες δε δείχνουν αυτή τη στιγμή υπέρ των μελανόλευκων, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει το σκηνικό. Ο Γιώργος Καμπερίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντόικιτς, Λαζαρίδη και Ίτσιο, ενώ επανέρχεται ο Κέρι. Ως τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει και το αν αποκτηθεί ο Κονγκολέζος υπό δοκιμή μεσοαμυντικός, Μαξίμ Μπουνγκού.