Έβαψαν… πράσινο τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών!

Έβαψαν… πράσινο τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών!

Εβαψαν το γήπεδοΤην Κυριακή(1/3), στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, αγωνίστηκαν, ο Εθνικός Γαζώρου και ο Ηρακλής, για το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Football League. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, εξαιτίας και των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, θύμιζε βούρκο, με πολλά κομμάτια πρασίνου να έχουν αντικατασταθεί από …λάσπη!

Οι άνθρωποι της ομάδας του Εθνικού, είχαν την «ευφυή» έμπνευση, να… βάψουν τον αγωνιστικό χώρο, για να ρίξουν «στάχτη» στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «iraklis1908». Αρκετή ώρα πριν την έναρξη, έβαψαν με πράσινο χρώμα τα κομμάτια που δεν είχαν χλοοτάπητα. Αυτό το πήραν τα ΜΜΕ πανελληνίως με αποτέλεσμα να γινουμε περίγελος

Ο Εθνικός Γαζώρου, προσπάθησε να κρύψει με αυτό τον τρόπο τεράστιο πρόβλημα, αλλά η διοίκηση, είχε το σθένος και ζήτησε συγγνώμη, μεταθέτοντας τις ευθύνες αλλού. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, από τα μεγάφωνα ακούστηκε το ακόλουθο μήνυμα: «Η ΠΑΕ Σέρρες ζητά την κατανόησή σας, ζητά συγγνώμη για την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου, που δεν ευθύνεται, όμως, η ΠΑΕ Σέρρες. Λόγω του τελικού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών που διεξήχθη την Τετάρτη, δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Σέρρες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, παρόλο του ότι είχε ζητήσει επισήμως την αναβολή του αγώνα».

Να θυμίσουμε ότι με απόφαση του Δήμου Σερρών στο Δημοτικό γήπεδο αγωνιζόταν μέχρι πέρσι η ομάδα του Πανσερραϊκου. Πέρυσι η δημοτική αρχή έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας του Εθνικού Γαζώρου (ζήτησε το γηπεδο για μια αγωνιστική περίοδο, επικαλούμενη επισκευή του γηπέδου του Γαζώρου) να αγωνίζεται και αυτή στο δημοτικό γήπεδο. Φέτος η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου επανέφερε το αίτημα, (εν τω μεταξύ άλλαξε και την έδρα της ομάδας) το οποίο εκανε ξανά δεκτο η Δημοτική αρχή. Ετσι θεωρήθηκε κατι παραπάνω από βέβαιο, πως ο αγωνιστικός χώρος δεν θα άντεχε την χρήση από δύο ομάδες, όπως και έγινε!

Advertisements