Εβδομάδα κινητικότητας: Στις Σέρρες συνεντευξιαζόμαστε στα Τρίκαλα σταματάνε… γαϊδουρια και ο Δήμαρχος πέφτει θύμα ασυνείδητου οδηγού

Εβδομάδα κινητικότητας: Στις Σέρρες συνεντευξιαζόμαστε στα Τρίκαλα σταματάνε… γαϊδουρια και ο Δήμαρχος πέφτει θύμα ασυνείδητου οδηγού

Στις Σέρρες βγαίνουμε από την… υποχρέωση συμμετοχής στην εβδομάδα κινητικότητας (16-22/9) με μία συνέντευξη τύπου, του αρμόδιου αντιδημάρχου, (αντε κι ένα δελτίο τύπου για τους τύπους) στα Τρικαλα απο την άλλη: σταματάνε γαϊδούρια, στρώνουν χαλί στις διαβάσεις πεζών και ο δήμαρχος, πέφτει θύμα… Ασυνείδητου οδηγού!!! Και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων!

Εκπληκτικό βίντεο με τον τρόπο στα Τρίκαλα σέβονται τους πεζούς ανέβασε ο Δήμος Τρικκαίων, με τον Δήμαρχο να πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Το βίντεο γυρίστηκε καθ’ όλη την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016, με πολύ μεράκι, πολύ κέφι, προτάσεις και ιδέες που εναλλάσσονταν πάνω στο βασικό σενάριο, από άξιους συνεργάτες τρικαλινούς και τρικαλινές – ακόμη κι ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έχει ρόλο σε ένα από αυτά τα βίντεο.

Σε αυτό στα Τρίκαλα για τον πεζό σταματούν τα γαϊδούρια, ενώ του… στρώνουν και χαλιά.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι η όμορφη και ιδιαίτερα «πράσινη» πόλη των Τρικάλων διαθέτει και αυτοσαρκασμό και χιούμορ, επιχειρώντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, να προωθήσει το μήνυμα: σεβασμός στον πεζό, χώρος στο ποδήλατο, πόλεις με βιώσιμη κινητικότητα.

Δείτε και ένα δεύτερο βίντεο του Δήμου για το ποδήλατο στα Τρίκαλα

Ενα εκπαιδευτικό βίντεο με χιούμορ και στιγμές από την καθημερινότητα στα Τρίκαλα. Στοχεύει στο να παρουσιάσει τις σωστές κινήσες των ποδηλατών στην πόλη, στο πλαίσιο της τήρησης του ΚΟΚ.

σ.σ. Στις Σέρρες θλίψη… ακόμη ανακαλύπτουμε τον… τροχό