11+1 φλάουτα Συναυλία με τους +ΑΥΛΗΤΕΣ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών 11+1 φλάουτα Συναυλία με τους +ΑΥΛΗΤΕΣ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάιος, 2018

.18Μάι20:30.22:0011+1 φλάουτα Συναυλία με τους +ΑΥΛΗΤΕΣ20:30 - 22:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών διοργανώνουν συναυλία με το μουσικό σχήμα +ΑΥΛΗΤΕΣ που το αποτελούν 12 φλαουτίστες:

·         Αλεξάνδρα Ασπρίδου

·         Χρύσα Βλάχου

·         Νάσια Δαρίκα

·         Λίνα Δίγκα

·         Ιωάννα Δράτσιου

·         Νίκος Κακαϊδής

·         Μαρίζα Καραλή

·         Σοφία Μουρατίδου

·         Στέλλα Μουστάκα

·         Νίκος Τζουμανέκας

·         Πέτρα Τσιάκα

·         Ευαγγελία Τσιάρα

Μουσική Επιμέλεια :  Νίκος Κακαϊδής

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ.

Οι +ΑΥΛΗΤΕΣ  σχηματίστηκαν το 2017 στη Θεσσαλονίκη με τη διάθεση να δημιουργήσουν ένα σύνολο πρωτότυπο για να εξερευνήσουν τα ηχοχρώματα και τις δυνατότητες  όλης της οικογένειας του φλάουτου.

Στο σύνολο συμμετέχουν 12 μουσικοί που παίζουν διαφορετικής έκτασης όργανα της οικογένειας του φλάουτου ( basso-alto-soprano-piccolo).

Οι +ΑΥΛΗΤΕΣ έχουν κάνει τις πρώτες τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη στο Βυζαντινό Λουτρό και το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει έργα διαφορετικής μουσικής προέλευσης (κλασσικό ρεπερτόριο, μουσικές του κόσμου, μουσική κινηματογράφου  καθώς και πρωτότυπες σύγχρονες δημιουργίες). Επιλεγμένα με γνώμονα την ανάδειξη επίκαιρων μουσικών  ακουσμάτων που πιστεύουμε πως σέβονται και ενδιαφέρουν το κοινό.

Ωρα

(Παρασκευή) 20:30 - 22:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.