25ο κάμπινγκ Antinazi zone – YRE στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών 25ο κάμπινγκ Antinazi zone – YRE στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούλιος, 2018

.27ΙούνΟλη ημέρα.05Αυγ25ο κάμπινγκ Antinazi zone – YRE στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας(Ολη ημέρα) κάμπινγκ Ροβιές

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

27 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου

Το 25ο κάμπινγκ του Antinazi zone – YRE θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ Ροβιές, στη Βόρεια Εύβοια από την Παρασκευή 27 Ιουλίου έως την Κυριακή 5 Αυγούστου. Στο κάμπινγκ θα συμμετέχουν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές ακόμα χώρες (Ιρλανδία, Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ, Ισπανία κ.α.).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 16 συζητήσεις, 8 προβολές ταινιών,  live με έντεχνα, ρεμπέτικα, hip hop και rock σχήματα, πάρτι δίπλα στην θάλασσα, εργαστήρια, παιχνίδια, μπάσκετ 3×3, παιδότοπο, εκδρομή, εκθέσεις βιβλίου και άλλων υλικών και πολλά ακόμα. Όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο.

Στον χώρο θα λειτουργεί καθημερινά αυτο-οργανωμένη κουζίνα και μπαρ που διασφαλίζει φτηνές τιμές και καλή ποιότητα φαγητών και ποτών.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα υλικά, το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες για το κάμπινγκ στο www.campingyre.gr και στο www.antinazizone.gr

Η τιμή συμμετοχής είναι 100 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή με δική σας σκηνή για 9 βράδια, μεταφορά με δικά μας λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (και επιστροφή), εκπτώσεις σε μαγαζιά της περιοχής και συμμετοχή στις εκδηλώσεις εντός του κάμπινγκ. Για όσους έρθουν με δικό τους μέσο η τιμή είναι 8 ευρώ το άτομο η βραδιά.

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας για Αθήνα: 210 2283018-29 και 6976436302
  • Θεσσαλονίκη: 2310 540432. Βόλος: 6973322182

Ωρα

Ιούλιος 27 (Παρασκευή) - Αύγουστος 5 (Κυριακή)

Τόπος

κάμπινγκ Ροβιές

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.