4ος «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23ΚΜ » & 2ος «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5 KM» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών 4ος «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23ΚΜ » & 2ος «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5 KM» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Σεπτέμβριος, 2016

.28Σεπ(Σεπ 28)00:00.02Οκτ(Οκτ 2)00:004ος «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23ΚΜ » & 2ος «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5 KM»(Σεπτέμβριος 28) 00:00 - (Οκτώβριος 2) 00:00 Πλατεία Κρονίου

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ου ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23ΚΜ ». και του 2ου ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN  5 KM

Στις 2 του Οκτώβρη τρέχουμε στις Σέρρες!
Για πρώτη χρονιά θα υπάρξει και ειδική βράβευση ( Α-Γ) των δρομέων από τις Ένοπλες Δυνάμεις  και τα Σώματα Ασφαλείας

Ένας αξέχαστος αλλά και χρήσιμος σταθμός,  λίγο πριν τον Αυθεντικό  Μαραθώνιο των Αθηνών!  Ποια προετοιμασία δεν έχει ανηφόρια; Έλα να ελέγξεις την κατάστασή σου. Ένας αγώνας βουνού σε ασφάλτινη διαδρομή .

Αλλά και γιατί όχι και μία ΒΟΛΤΑ στην  πόλη 5 χλμ.

Στον τερματισμό  θα σε περιμένει 1 super spoon  της ( ΚΡΙ-ΚΡΙ) +  ξηροί καρποί  από την Μπουφίδης Ο.Ε., τουλουμπάκια από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ   Και  ( live streaming    στο  site του αγώνα  + απευθείας  μετάδοση όλης της διοργάνωσης  στο ΔΙΚΤΥΟ TV , και σε κανάλι της Βορείου Ελλάδος και η  ΕΡΤ3 με στιγμιότυπα   )  καθώς και άλλες εκπλήξεις  πριν και μετά τον αγώνα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  5 ΕΥΡΩ για όσους κάνουν εγγραφή και τακτοποιηθούν οικονομικά έως τις 28/9/2016

Και 8 ευρώ για όσους θα εγγραφούν την Κυριακή πριν τον αγώνα .

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού , την ΕΑΣ –ΣΕΓΑΣ Αν.Μακεδονίας,το Σύνδεσμο Επισήμων Κριτών Στίβου Ν.Σερρών, , προκηρύσσει τον 4ο ανοικτό αγώνα δρόμου αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23KM» μήκους 23χλμ.καθώς και τον ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5χλμ, στις 2  Οκτωβρίου, στην πόλη των Σερρών.

Όροι-κανονισμοί

1.Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα « ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23KM » και  ΣΙΡΡΙΣ VOLTA RUN 5χλμ,  Σέρρες, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

2.Ώρα έναρξης αγώνα

10.00 και 10.15

3.Μήκος διαδρομής

23χλμ  ή   5 χλμ σε δρόμο ασφάλτου,

4.Δικαίωμα συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα «ΣΙΡΡΙΣ  CHALLENGE 23KM » θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, στον  ΣΙΡΡΙΣ VOLTA  RUN 5χλμ επιτρέπεται η συμμετοχή μικρότερων των 18 ετών με τη συγκατάθεση των γονέων.

5.Κατηγορίες δρομέων στον  ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23KM

ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η κατηγορία 18-34ετών(έως 1982 )

2η κατηγορία 35-44(1981-1972)

3η κατηγορία 45-54(1971-1962)

4η κατηγορία 55-64(1961-1952)

5η κατηγορία 65 ΚΑΙ πάνω (1951-……..)

 

6.Διακρίσεις-έπαθλα-διπλώματα συμμετοχής «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23 ΚΜ »

Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις  3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.  Επίσης, στους τρεις πρώτους νικητές/τριες κάθε κατηγορίας ανδρών και γυναικών θα απονεμηθούν μετάλλια, , ασχέτως του αριθμού των συμμετεχόντων.

Όσοι και όσες βραβευθούν στη Γενική κατηγορία δεν θα συμμετάσχουν στη βράβευση των κατηγοριών.

Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα παραλάβουν από τη διοργάνωση αναμνηστικά μετάλλια. Το δίπλωμα συμμετοχής θα μπορείτε να το κατεβάσετε ηλεκτρονικά

Χρηματικά έπαθλα δεν θα υπάρχουν.

6α. Για πρώτη χρονιά θα υπάρξει και ειδική βράβευση ( Α-Γ) των αθλητών από τις Ένοπλες Δυνάμεις  και τα Σώματα Ασφαλείας των 3 πρώτων (Α) και των 3 πρώτων (Γ).

6β. Διακρίσεις για τον ΣΙΡΡΙΣ VOLTA 5ΚΜ

Αν και ο αγώνας είναι μία βόλτα στην οποία ζητάμε την συμμετοχή όλων των Σερραίων , Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, για να κάνουν τη βόλτα τους  στην πόλη, χαλαρά με την παρέα τους έτσι για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες θα δοθούν κύπελλα, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

7.Αφετηρία & τερματισμός

Εκκίνηση & τερματισμός: Πλατεία Κρονίου Σερρών.

8.Στοιχεία και περιγραφή διαδρομής «ΣΙΡΡΙΣ  CHALLENGE 23 ΚΜ »

Η διαδρομή θα περνά διαδοχικά από τα εξής σημεία:

Πλατεία Κρονίου   –Κ. Καραμανλή – Ερμού –Βενιζέλου- Εθν.Οδός Σερρών Θεσ/νίκης – Επαρχ. Οδός Μετοχίου / Ξηροτόπου -Μετόχι-  Επ.Οδός Ξηροτόπου –  Διασταύρωση με κάθετο άξονα προς Χρυσοπηγή ( ο οποίος θα μας  βγάλει στο 7ο χλμ Ε.Ο. Σερρών –Χρυσοπηγής) στο σημείο (κατασκηνώσεις Γ.Ε.Χ.Α.)- με κατεύθυνση προς Σέρρες μέσω της Ε.Ο θα  συναντήσουμε τον δρόμο προς Ακρόπολη (Κουλάς) -Οδός Εξοχών (κοιλάδα Αγίων Αναργύρων) -Εθνικής Αντίστασης-Πλατεία Κρονίου Σερρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υψομετρικά γραφήματα και χάρτες της διαδρομής μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο (site) της διοργάνωσης ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23KM

και στο blog του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Σερρών https://marathonserres.blogspot.com

και για τον ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5KM Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ  BOΛTA  RUN 5ΚΜ

9.Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων και σήμανση διαδρομή

Θα υπάρχουν πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων, καθώς και σήμανση με κορδέλες  με ειδικό κόκκινο χρώμα.

 

10.Σταθμοί υποστήριξης ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23KM

Θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης(υδροποσίας-τροφοδοσίας) στο 2,45οχλμ μπουκάλι νερό από την οικ. ΜΠΟΥΡΒΑΝΗ , στο 7,2οχλμ στην είσοδο του χωριού ΜΕΤΟΧΙ , μπροστά στην εκκλησία,νερό +ποτήρι με ισοτονικό ( προσφορά της BODY STYLE Γιάννη Γιατζόγλου ) + ντουζιέρα , στο 11,5οχλμ στον Πρ. Ηλία (νερό-τζελ-σφουγγάρι) από τον ΜΑΚΗ (ΤΕΝΤΕΣ –Πολυτεχνείου και Νικοπόλεως γωνία), στο 14οχλμ νερό +  στο 18ο χλμ  ΜΠΛΕ POWERADE από ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ,στο 20 μπροστά από το ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ RESORT ντουζιέρα και στον τερματισμό ,όπου εθελοντές θα παρέχουν στους δρομείς εμφιαλωμένο νερό + 1 super spoon από την ΚΡΙ-ΚΡΙ + ξηροί καρποί από την ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ Ο.Ε. +τουλουμπάκια από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ  .

Τα ισοτονικά στο 7,2 χλμ και 14 είναι χορηγία της BODY STYLE του Γιάννη Γιατζόγλου

Τα POWERADE  στο 18οχλμ  είναι χορηγία από ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ

Τα σάντουϊτς είναι του ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH και η  γέμιση ( ζαμπόν-κασέρι) είναι από το Τυροπωλείο στις ΣΕΡΡΕΣ

 

11.Σημεία ελέγχου

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 3κομβικά σημεία της διαδρομής: στο 2οχλμ, στο 11οχλμ και στο 14οχλμ. Όλοι οι δρομείς οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν τον αριθμό  συμμετοχής τους σε εμφανές σημείο του σώματός τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη ή συντόμευση της διαδρομής. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του δρομέα και την αποβολή του από τον αγώνα.

12.Απορρίματα-καθαριότητα

Όλοι οι δρομείς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό.

Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και κάδοι απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς υποστήριξης.

13.Ιατρική & νοσηλευτική κάλυψη-φυσική αποκατάσταση

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν: ιατρός, νοσηλευτές  του Ε.Ε.Σ. καθώς και   ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κομβικό σημείο της διαδρομής.

Στην πλατεία θα σας περιμένουν εκπλήξεις με χορευτικά κ.α.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

14.Δήλωση συμμετοχής-τρόποι εγγραφής-προθεσμία υποβολής

Εντός 5 ημερών από την εγγραφή καταθέτοντας το ποσό των 5 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό του ταμία  του Συλλόγου  ΜΑΝΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

GR9301717780006778135829695

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οπωσδήποτε να φαίνεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  του ΚΑΤΑΘΕΤΗ

Έναρξη εγγραφών:27/08/2016 έως και Λήξη:28/09/2016

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τους εξής τρόπους

1) ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23ΚΜ  ΠΑΤΗΣΤΕ το ΣΥΝΔΕΣΜΟ  : ΑΙΤΗΣΗ για ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE  23 ΚΜ

-για ομαδική εγγραφή: συμπληρώνοντας  ηλεκτρονικά την παραπάνω  φόρμα εγγραφής όσες φορές απαιτείτε αφού επαναλάβετε την προβολή για τις αντίστοιχες εγγραφές  πατώντας  για κάθε νέα εγγραφή  υποβολή

ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ τα τηλέφωνα δεν θα εμφανίζονται

2)  ΣΙΡΡΙΣ VOLTA RUN 5KM

-εγγραφές στο VOLTA BAR έως και το Σάββατο 1/10/2016 και ηλεκτρονικά ΑΙΤΗΣΗ για ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5ΚΜ

.   ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Σημ. τα τηλέφωνα δεν θα εμφανίζονται (θα ανοίξει στις20/9/2016)

15.Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5ευρώ/άτομο για τον αγώνα ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23 ΚΜ  για όσους τακτοποιηθούν μέχρι τις 28/9/2016 και 8 ευρώ για αυτούς που θα εγγραφούν την Κυριακή πριν τον αγώνα.

ΚΑΙ  5 ευρώ για τον ΣΙΡΡΙΣ VOLTA RUN 5KM.

16.Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23 ΚΜ »  είναι οι  3 ώρες.

17.Ανάρτηση αποτελεσμάτων αγώνων

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα αναρτηθούν στο site του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών: https://sites.google.com/site/sirris227km/,  και στο bloghttps://marathonserres.blogspot.com του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών, καθώς και σε δρομικές σελίδες.

18.Παραλαβή αριθμού από τους συμμετέχοντες δρομείς

Οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους πριν την εκκίνησή του, από 07.30’-09.30’, από τη Γραμματεία της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στο χώρο της Πλατείας Κρονίου.

19.Απονομές-Δεξίωση

Οι απονομές των επάθλων θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των αγώνων στο χώρο της Πλατείας Κρονίου.

20.Μέριμνα για τις αποσκευές των δρομέων

Για όσους δρομείς το επιθυμούν θα υπάρχει μέριμνα για τη φύλαξη των αποσκευών τους και αποδυτήρια στον χώρο της Πλατείας Κρονίου.

21.Υγιεινή-WC

Οι συμμετέχοντες  θα μπορούν να εξυπηρετούνται, πριν και μετά τον αγώνα, από τα καταστήματα σίτισης και εστίασης που βρίσκονται στην περιοχή.

22.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:

1)τηλ.6948098313-Σίμος Τενεκετζής

2)Ιστοσελίδα: https://sites.google.com/site/sirris227km/

3) στο blog: https://marathonserres.blogspot.com

4)e-mail: marathonserres@gmail.com.

5) FACEBOOK

6) ΣΙΡΡΙΣ VOLTA

23.ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών

Δήμος Σερρών

Γενική Αστυνομική Δ/νση Σερρών

Δ/νση Τροχαίας Σερρών

Σύλλογος Κριτών στίβου Σερρών

Ε.Κ.Α.Β. Σερρών

Τμ. Ε.Ε.Σ

24.Διαμονή-Προτεινόμενα ξενοδοχεία και καταλύματα εντός της πόλης των Σερρών

“ELPIDA RESORT & SPA”, τέρμα Εξοχών τηλ.2321020000.

 

25.Ενδεικτικές χιλιομετρικές αποστάσεις προς την πόλη των Σερρών

  • Αθήνα-Σέρρες 592χλμ
  • Θεσσαλονίκη-Σέρρες 84χλμ
  • Δράμα-Σέρρες 68χλμ
  • Καβάλα-Σέρρες 94χλμ
  • Κιλκίς-Σέρρες 70χλμ
  • Κομοτηνή-Σέρρες 206χλμ
  • Αλεξανδρούπολη-Σέρρες 271χλμ
  • Ξάνθη-Σέρρες 150χλμ

 

26.Χώροι στάθμευσης οχημάτων για όσους το επιθυμούν

Υπόγειο δημοτικό parking Σερρών, κάτω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών(παλαιά Νομαρχία Σερρών).Κόστος στάθμευσης, για την πρώτη μισή ώρα: 1 ευρώ και για κάθε επόμενη ώρα: 1 ευρώ.

 

Ωρα

Σεπτέμβριος 28 (Τετάρτη) 00:00 - Οκτώβριος 2 (Κυριακή) 00:00

Τόπος

Πλατεία Κρονίου

Παν.Τσαλδάρη 2, Σέρρες