Το 5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ παρουσιαζει το βραβευμένο πρόγραμμα του «Ecomobility 2016-2017» στο σεμινάριο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Το 5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ παρουσιαζει το βραβευμένο πρόγραμμα του «Ecomobility 2016-2017» στο σεμινάριο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Νοέμβριος, 2017

.04Νοέ10:00.15:00Το 5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ παρουσιαζει το βραβευμένο πρόγραμμα του «Ecomobility 2016-2017» στο σεμινάριο «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»10:00 - 15:00 Αυτοκινητοδρόμιο

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου το 5ο Γυμνάσιο Σερρών θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Ecomobility 2016-2017», στο οποίο συμμετείχε και βραβεύτηκε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.
Η παρουσίαση θα γίνει στο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, η Περιφερειακή Δ/ση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων, η Λέσχη Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Σερρών και το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ
Η παρουσίαση θα γίνει από τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς του Προγράμματος Σταυρίδου Αικατερίνη και Σαρηβασιλειου Χαράλαμπο.

Το μονοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας και Σερρών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει εισηγήσεις που θα εστιάζουν στην Διαθεματικότητα και στο τρίπτυχο Οικολογία- Οικονομία- Ασφάλεια.

Ωρα

(Σάββατο) 10:00 - 15:00

Τόπος

Αυτοκινητοδρόμιο

Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.