8ο Φεστιβάλ Προϊόντων: Καλωσορίζουν τον χειμώνα στο Αχλαδοχώρι - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών 8ο Φεστιβάλ Προϊόντων: Καλωσορίζουν τον χειμώνα στο Αχλαδοχώρι - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Νοέμβριος, 2016

06Νοέ(Νοέ 6)12:00(Νοέ 6)12:008ο Φεστιβάλ Προϊόντων: Καλωσορίζουν τον χειμώνα στο Αχλαδοχώρι12:00 - 15:00 Αχλαδοχώρι

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το 8ο Φεστιβάλ Προϊόντων, διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στην πλατεία του Αχλαδοχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου «Ο Άγιος Αθανάσιος», υποδεχόμενος με τον τρόπο αυτό τον Χειμώνα.

Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει λαϊκό γλέντι με παραδοσιακή φασολάδα και διάφορα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ θα εκτίθενται τοπικά προϊόντα

Σκοπός του Φεστιβάλ  είναι η προβολή των ποιοτικών προϊόντων πού παράγονται στην περιοχή Καρυδοχωρίου, Αχλαδοχωρίου, Καπνοφύτου και Φαιά Πέτρας (κηπευτικά, μελισσοκομικά, οινοποιητικά, τυροκομικά, αρωματικά φυτά, μαρμελάδες, γλυκά, άλευρα που παράγονται από παραδοσιακό νερόμυλο, κρεατικά αποκλειστικά απο τα βοσκοτόπια της περιοχής).

Το φυσικό κάλος σε συνδυασμό με τις φθινοπωρινές γεύσεις (φασολάδα, παραδοσιακό ψωμί ψημένο σε ξυλόφουρνο) που μαγειρεύουν και προσφέρουν δωρεάν οι εθελόντριες νοικοκυρές θα μείνουν αξέχαστα στους επισκέπτες.

Ωρα

(Κυριακή) 12:00 - 15:00

Τόπος

Αχλαδοχώρι

Αχλαδοχώρι, Σέρρες