“Η αγάπη που δεν άκουσες“ της Κλαίρης Θεοδώρου - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών “Η αγάπη που δεν άκουσες“ της Κλαίρης Θεοδώρου - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Φεβρουάριος, 2018

.06Φεβ19:00.21:00“Η αγάπη που δεν άκουσες“ της Κλαίρης Θεοδώρου19:00 - 21:00 Public

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Τα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου, Η αγάπη που δεν άκουσες“, στο Public Σερρών, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για τον έρωτα;

Τον αληθινό έρωτα, όχι τον περιστασιακό, τον επιφανειακό, αυτόν που αποσκοπεί στο βόλεμα. Τον έρωτα που κινεί γη και ουρανό, γεννά πολέμους και γίνεται λαίλαπα, αυτόν που ξεπερνά κάθε εμπόδιο, καταφέρνει το αδύνατο, δημιουργεί και γκρεμίζει τα πάντα. Έναν τέτοιο έρωτα βιώνει η Ειρήνη για τον Φίλιππο, τον σύντροφο των παιδικών της χρόνων, τον άνθρωπο που αγκαλιάζει την αναπηρία της, τον μόνο που την αποδέχεται όπως ακριβώς είναι. Έναν τέτοιο έρωτα βιώνει και ο Φίλιππος. Όχι όμως για την Ειρήνη.

Και τελικά το αιώνιο ερώτημα ανέρχεται για άλλη μια φορά στην επιφάνεια: μπορεί κανείς να ξεφύγει από αυτό που του όρισαν οι μοίρες, να υπερνικήσει τη μοναξιά και τη διαφορετικότητά του; Αντέχει να κολυμπήσει αντίθετα στο ρεύμα; Κι αν ναι, με ποιο τίμημα;

Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Μικέλη.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ωρα

(Τρίτη) 19:00 - 21:00

Τόπος

Public

Τσαλοπούλου 9, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.