Οκτώβριος, 2016

.09Οκτ11:00.12:00Αγιασμός την Κυριακή στο Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκη Ολύμπιο»11:00 - 12:00 Σύλλογος Βλάχων Γεωργάκης Ολύμπιος

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο Αγιασμό  για την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου το πρωί της Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα χορού επί της οδού Γ.Καραϊσκάκη, αρ.2 (παραπλεύρως 5Ου Γυμνασίου).

Η νέα χορευτική περίοδος σηματοδοτεί τα 40 χρόνια δημιουργικής πορείας του Συλλόγου των Βλάχων στην πόλη των Σερρών, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου προσκαλούν όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να μάθουν την πλούσια παράδοση του τόπου μας, να έρθουν στη μεγάλη παρέα των χορευτικών του τμημάτων, καθώς λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας, μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητών, ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, θα υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των τμημάτων και των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Γενικότερα, οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 22:00, ενώ πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου .

Ωρα

(Κυριακή) 11:00 - 12:00

Τόπος

Σύλλογος Βλάχων Γεωργάκης Ολύμπιος

Καραϊσκάκη 2, Σέρρες