«Ανάλυση του ανθρώπινου DNA- η επόμενη ημέρα» με τον καθηγητή Γενετικής Ζαχαρία Γ. Σκούρα - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών «Ανάλυση του ανθρώπινου DNA- η επόμενη ημέρα» με τον καθηγητή Γενετικής Ζαχαρία Γ. Σκούρα - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Σεπτέμβριος, 2016

.30Σεπ(Σεπ 30)20:00.03Οκτ(Οκτ 3)21:00«Ανάλυση του ανθρώπινου DNA- η επόμενη ημέρα» με τον καθηγητή Γενετικής Ζαχαρία Γ. Σκούρα(Σεπτέμβριος 30) 20:00 - (Οκτώβριος 3) 21:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης και τις εκδόσεις Ζήτη, υπό την αιγίδα του δήμου Σερρών, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Γενετικής Ζαχαρία Σκούρα «Αναζητώντας τη ζωή: από την αρχαιότητα μέχρι τον 21ο αιώνα».

Με αφορμή το βιβλίο του, ο καθηγητής θα δώσει διάλεξη με το επίκαιρο θέμα «Ανάλυση του ανθρώπινου DNA-η επόμενη μέρα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών «Γεώργιος Καφταντζής», στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Ματιές στην Επιστήμη».

Τον ομιλητή θα παρουσιάσει η κυρία Σοφία Μπιτζίδου (βιολόγος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης). Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αριάδνη Παπαφωτίου.

Ωρα

Σεπτέμβριος 30 (Παρασκευή) 20:00 - Οκτώβριος 3 (Δευτέρα) 21:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες