Απαγόρευση της αλιείας στην λίμνη Κερκίνη - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Απαγόρευση της αλιείας στην λίμνη Κερκίνη - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Απρίλιος, 2017

.01ΑπρΟλη ημέρα.25ΜάιΑπαγόρευση της αλιείας στην λίμνη Κερκίνη(Ολη ημέρα) Λίμνη Κερκίνη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Από την 1η Απριλίου ως τις 25 Μαΐου απαγορεύεται η αλιεία στην λίμνη Κερκίνη, σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, για την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών τόσο στη λίμνη, όσο και στους λιμναίους σχηματισμούς και σε όλα τα ρέοντα ύδατα όπως ποτάμια, χείμαρρους, κανάλια κ.λ.π. που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους σε αυτή.

Σε καθορισμένες θέσεις τα αλιευτικά

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, με προσωπική ευθύνη και μέριμνα των ιδιοκτητών επιβάλλεται η απομάκρυνση από τη λίμνη Κερκίνη όλων των αλιευτικών σκαφών, αφού προηγουμένως αφαιρεθεί ο εξοπλισμός τους (αλιευτικά εργαλεία, μηχανή, κουπιά κλπ), και η συγκέντρωσή τους στη ξηρά στις παρακάτω καθορισμένες θέσεις:

α) Θέση «Νούφαρα» Λιβαδιάς
β) Λιμάνι Κερκίνης
γ) Εκβολές χειμάρρου Κερκινίτη
δ) Λιμάνι Λιθοτόπου
ε) Θέση «Υδροληψία Υ2» στα Χρυσοχώραφα
στ) Ανατολικό ανάχωμα, 1.500 μ. από το χώρο αναψυχής στη περιοχή «Τρίγωνο» Μεγαλοχωρίου

 

Ωρα

Απρίλιος 1 (Σάββατο) - Μάιος 25 (Πέμπτη)

Τόπος

Λίμνη Κερκίνη

Λιθότοπος, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.