Αθλητικό Πανόραμα 2017 - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Αθλητικό Πανόραμα 2017 - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάιος, 2017

.04Μάι10:00.13:00Αθλητικό Πανόραμα 201710:00 - 13:00 Πλατεία Ελευθερίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών, διοργανώνει το 1ο «Αθλητικό Πανόραμα», με στόχο τη γνωριμία των μαθητών/τριών των σχολείων του Δήμου Σερρών με ολυμπιακά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες.

1ο «Αθλητικό Πανόραμα»

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Μαιου 2017 και ώρα 09.00 π.μ. στο κέντρο της πόλης των Σερρών – Πλατεία Ελευθερίας και Κων/νου Καραμανλή.

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες, μέσω της συμμετοχής τους σε διαφορετικά ολυμπιακά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες, που θα διοργανωθούν από τους φοιτητές/τριές μας, υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων διδασκόντων/ουσών.

Καλούμε όλους/ες τους/τις φίλους/ες του αθλητισμού, να παρευρεθούν σε αυτήν τη σημαντική, για το Τμήμα και την πόλη μας, αθλητική εκδήλωση.

Ωρα

(Πέμπτη) 10:00 - 13:00

Τόπος

Πλατεία Ελευθερίας

Πλ.Ελευθερίας, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.