«Χελιδονίσματα» με κατασκευή φωλιών στην Πλατεία Ελευθερίας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών «Χελιδονίσματα» με κατασκευή φωλιών στην Πλατεία Ελευθερίας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάρτιος, 2019

.16Μάρ10:00.14:00«Χελιδονίσματα» με κατασκευή φωλιών στην Πλατεία Ελευθερίας10:00 - 14:00 Πλατεία Ελευθερίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνουν τα «Χελιδονίσματα», προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να υποδεχθούν την Άνοιξη και τους προάγγελούς της, τα χελιδόνια, ετοιμάζοντάς τους μια φωλιά!

Σκοπός των «Χελιδονισμάτων» είναι τα παιδιά και οι γονείς τους, καθώς και κάθε επισκέπτης να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον ερχομό των χελιδονιών, το μακρύ τους ταξίδι και να τα βοηθήσουν φτιάχνοντας για αυτά φωλιές από πηλό, τις οποίες αφού στεγνώσουν θα τις τοποθετήσουν στο σχολείο ή στο σπίτι τους, προσφέροντας έτοιμες κατοικίες!

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν με τη βοήθεια του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την κατασκευή των φωλιών, αλλά και τα πρώτα υλικά όπως ο πηλός.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, από τις 10:00 ως τις 14:00 στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών για να φτιάξουμε φωλιές για τους φτερωτούς μας φίλους.

Ωρα

(Σάββατο) 10:00 - 14:00

Τόπος

Πλατεία Ελευθερίας

Πλ.Ελευθερίας, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.