Δημιουργία και οργάνωση Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Δημιουργία και οργάνωση Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιανουάριος, 2017

25Ιανallday28ΦεβalldayΔημιουργία και οργάνωση Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων(Ολη ημέρα)

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί η αρ. 43942/4026/16 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 29942/β/16) η οποία τροποποιήθηκε με την αρ. 1/1/2017 ( φεκ 1/β/17) που αφορά στη δημιουργία και οργάνωση του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (Η.Μ.Α.)

Στο Η.Μ.Α. καθίσταται υποχρεωτική η εγγραφή και καταχώρηση (άρθρο 2 παρ. αα,ββ, ..) για:

  • κάθε οργανισμό ή επιχείρηση, οι εγκαταστάσεις των οποίων παράγουν απόβλητα ή πραγματοποιούν εργασίες επεξεργασίας αποβλήτων.
  • κάθε οργανισμό ή επιχείρηση συμπεριλαμβανομένων των ΟΤΑ που συλλέγει ή μεταφέρει απόβλητα και έχει την υποχρέωση να διαθέτει προς τούτο άδεια συλλογής και μεταφοράς.
  • κάθε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού για τα δημοτικά απόβλητα που παράγει και διαχειρίζεται.

Σημειώνουμε ότι στην απόφαση ορίζεται ότι η προθεσμία εγγραφής ολοκληρώνεται την 28η Φεβρουαρίου 2017, και αναφέρονται οι  λοιπές υποχρεώσεις και απαιτήσεις εκ μέρους των υπόχρεων, καθώς και κυρώσεις σε περίπτωση παραβάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες για την εγγραφή, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  www.ypeka.gr

Ωρα

Ιανουάριος 25 (Τετάρτη) - Φεβρουάριος 28 (Τρίτη)

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.