Διοργάνωση Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων στις Σέρρες - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Διοργάνωση Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων στις Σέρρες - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάιος, 2017

31Μάι01ΙουνΔιοργάνωση Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων στις Σέρρες(Μάιος 31) 09:00 - (Ιούνιος 1) 18:55 Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Επιτροπής  Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανατέθηκε στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) η διοργάνωση των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων, των αθλημάτων του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017, σε διάφορους αθλητικούς χώρους της πόλης.

Ο Στίβος θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Στάδιο Σερρών, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Σερρών, ενώ τα αθλήματα του Σκάκι και της Σκοποβολής στους χώρους του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες

Με την ολοκλήρωση των προθεσμιών που όριζε η Προκήρυξη των Αγώνων για τις αριθμητικές και ονομαστικές δηλώσεις του Πανεπιστημίων και των ΑΤΕΙ της χώρας προκύπτει  ότι το διήμερο 31η  Μαίου και την 1η Ιουνίου θα φιλοξενηθούν οι αποστολές 25 Ανώτατων Ιδρυμάτων από όλη τη χώρα. Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του Στίβου, της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Σκάκι και της Σκοποβολής.

Χορηγοί των αγώνων

Οι αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και με την αρωγή του Δήμου Σερρών. Χορηγοί των αγώνων είναι οι Εταιρίες ΚΡΙ ΚΡΙ, Θέρμη – Τηλεθέρμανση, Κάντζας, Νέκταρ , Βασάκης και η επιχείρηση Φυτώριο Κηποτεχνική Σερρών.

Ωρα

Μάιος 31 (Τετάρτη) 09:00 - Ιούνιος 1 (Πέμπτη) 18:55

Τόπος

Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Δημοτικό Στάδιο, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.