Εισήγηση για την Ψηφιακή Διατήρηση: «Ένα αβέβαιο μέλλον ή ένα καλοδιατηρημένο παρελθόν;» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Εισήγηση για την Ψηφιακή Διατήρηση: «Ένα αβέβαιο μέλλον ή ένα καλοδιατηρημένο παρελθόν;» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Νοέμβριος, 2017

.30Νοέ00:00.00:00Εισήγηση για την Ψηφιακή Διατήρηση: «Ένα αβέβαιο μέλλον ή ένα καλοδιατηρημένο παρελθόν;»00:00 - 00:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ψηφιακής Διατήρησης που εορτάζεται την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου (30/11), η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών σας προσκαλεί σε μια εισήγηση του  Παναγιώτη Παπαγεωργίου, υποψήφιου Δρ Ψηφιακής Διατήρησης στο University of Portsmouth,  με θέμα την ψηφιακή διατήρηση.

  • Ποιός είπε ότι τα ψηφιακά αρχεία θα είναι για πάντα;
  • Τί θα μπορούσε να γίνει για τη διάσωσή τους;
  • Μια περιεκτική ομιλία που θα γεννήσει προβληματισμούς, αλλά θα δώσει και μία νέα προοπτική στη διάσωση της ψηφιακής πνευματικής μας κληρονομιάς.

Ομάδες ενδιαφέροντος: πληροφορικοί, βιβλιοθηκονόμοι, αρχειονόμοι, αρχαιολόγοι, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 7:00μ.μ.  στον 3ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Με την ολοκλήρωση της εισήγησης, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ωρα

(Πέμπτη) 00:00 - 00:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.