ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ: «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ: «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Αύγουστος, 2016

.26Αυγ(Αυγ 26)18:00.28(Αυγ 28)21:00ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ: «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ»18:00 - 21:00 (28) Γόνιμο

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Για 3 μέρες η “Ελληνική Γη” θα βρίσκεται στο δασάκι του Γονίμου του Δήμου Σιντικής.

Ο Δήμος Σιντικής με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πανηγύρι υψηλής διατροφικής και γαστρονομικής αξίας, στο Γόνιμο στις 26, 27, 28 Αυγούστου 2016. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα προϊόντα  από παραγωγούς, που τα παρασκευάζουν με όρεξη και μεράκι.

Όπως, είναι φυσικό, σε μια  γιορτή, δεν θα μπορούσαν  να λείψουν και οι εκδηλώσεις χαράς και ενθουσιασμού,  με  τους παραδοσιακούς χορούς, που ξεκινούν την πρώτη ημέρα, με την λαϊκή βραδιά την δεύτερη ημέρα και μια υπέροχη θεατρική παράσταση την Τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων.

Με τα τρία βασικά χαρακτηριστικά, που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, ο Δήμος Σιντικής, με την “Έκθεση “Πανηγύρι της Γης“, μας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πανηγύρι, ένα πανηγύρι που συνδυάζει και φέρνει κοντά τα ήθη και έθιμα μας με την επιχειρηματικότητα του τόπου μας και της χώρας μας.

Ωρα

26 (Παρασκευή) 18:00 - 28 (Κυριακή) 21:00

Τόπος

Γόνιμο

Γόνιμο, Σέρρες