ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ «Αρχηγός & Υπερασπιστής της Μακεδονίας» Η Ιστορία & το Αρχείο της Οικογένειας του. - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ «Αρχηγός & Υπερασπιστής της Μακεδονίας» Η Ιστορία & το Αρχείο της Οικογένειας του. - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Νοέμβριος, 2017

.25Νοέ18:00.20:00ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ «Αρχηγός & Υπερασπιστής της Μακεδονίας» Η Ιστορία & το Αρχείο της Οικογένειας του.18:00 - 20:00 Εμμανουήλ Παπά

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Παρουσίαση του Βιβλίου του Απόστολου Ε. Βακαλόπουλου:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ «Αρχηγός & Υπερασπιστής της Μακεδονίας» Η Ιστορία & το Αρχείο της Οικογένειας του.

”Σχολαρχείο” τ.κ. Εμμανουήλ Παπά Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00

Το σύγγραμμα ανατυπώθηκε από την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Εταιρία Μελέτης και Έρευνας της ιστορίας των Σερρών) με σκοπό να διανεμηθεί στους Σερραίους εκπαιδευτικούς, επιστήμονες,ερευνητές και μαθητές, να το μελετήσουν και να γίνει εργαλείο περαιτέρω έρευνας τους για τον χαρακτήρα και την πατριωτική δράση του ήρωα και ηγέτη των Μακεδονικών δυνάμεων κατα την επανάσταση του 1821, Εμμανουήλ Παπά.

Ομιλητές:

Βλάσης Βλασίδης. Επίκουρος καθηγητής Βαλκανικής Ιστορίας και Μέσων Ενημέρωσης στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Βασίλειος Κάρτσιος. Συγγραφέας

 

Ωρα

(Σάββατο) 18:00 - 20:00

Τόπος

Εμμανουήλ Παπά

κεντρο χωριού

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.