Ενημέρωση Μαθητών: Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Ενημέρωση Μαθητών: Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούνιος, 2017

.25Ιου11:00.14:54Ενημέρωση Μαθητών: Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος11:00 - 14:54 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Σερρών διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτορα Α.Π.Θ., σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης(Ισόγειο) Σερρών (Ν. Νικολάου 20) στις 11:00 π.μ.

Τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017.

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι., για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, καθώς και για τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017.

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, την έξυπνη επιλογή ομάδας Προσανατολισμού και επιστημονικού Πεδίου, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και το Μηχανογραφικό της Κύπρου.

Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις σχολές γρίφους κ.ά.

 

Ωρα

(Κυριακή) 11:00 - 14:54

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.